Din guide til å finne riktig barkrakk

SACKit Nordic barkrakk er mye mer enn bare et møbel.

Krakkens danske design og de beste materialene av høy kvalitet gjør den til et stilig tillegg til hjemmet ditt. Sett deg ned, føl komforten og la hendene dine gli over det myke læret og det glatte treverket.

SACKit barkrakk er laget for det livet vi lever i dag, og dens klassiske design vil forbedre hverdagen din nå og for alltid. Den er den perfekte barkrakken for de som foretrekker designermøbler som varer i mange år uten å gå av moten.

Nettopp derfor er det viktig at du finner den rette og det vil vår guide hjelpe deg med.

Folk har forskjellige farger og høyder, og det har også våre barkrakker - så ikke bekymre deg, vi finner barkrakken som passer perfekt til både deg og hjemmet ditt.

Høyde på bord og barkrakker

Våre barkrakker leveres i to forskjellige høyder: 68 cm og 73 cm.

Leter du etter en barkrakk for å matche kjøkkenbenk eller -øy? Barkrakken på 68 cm er det mest populære valget. Høyden på en kjøkkenbenkeplate er vanligvis rundt 95 cm, noe som betyr at du har god plass mellom setet på barkrakken og benkeplaten - en god sittehøyde.

Leter du etter en barkrakk som passer til baren din? Da anbefaler vi vår barkrakk på 73 cm. En bardisk er vanligvis 105 cm høy.

Som en tommelfingerregel bør det være 30 cm mellom bordplaten og setet på krakken. Pluss/minus 5 cm.

Din stil - din barkrakk

Våre barkrakker leveres i mange forskjellige varianter, noe som enkelte ganger kan gjøre det vanskelig å bestemme seg. Vi er imidlertid sikre på at du finner en som faller i smak. Du bør derfor alltid være i stand til å finne en perfekte match for deg og ditt hjem.

Spesielt utvalgte materialer og omhyggelig håndverk.

Når du får en SACKit nordic barkrakk i hendene, kan du tydelig føle det utsøkte håndverket. Selv om treet er behandlet av maskiner, har hvert møbel vært i hendene på en møbelsnekker, hvor den har blitt etterbehandlet for hånd. Bøketreverket er behandlet med sort lakk, noe som gir en kul finish på krakken. Denne behandlingen gjør rammen svært motstandsdyktig mot flekker og smuss.

Fotstøtten er laget av metall, men er integrert i designet for å føles som en naturlig forlengelse av treet. Fotstøtten er montert uten bruk av synlige skruer, slik at designet beholder en jevn og vakker overflate. Når det gjelder håndverk er denne prosessen veldig kompleks, men vi har vært 100% kompromissløse i vårt design, slik at du får et møbel i hjemmet ditt som er både vakkert og funksjonelt.

Ramme

SACKit barkrakk er tilgjengelig i to varianter: svart bøk og lys eik. Begge behandles med lakk, som gir en vakker finish til krakken.

Rammen i sortlakkert bøketre gir en både klassisk og rå touch til innredningen. Det er en elegant, smakfull og velskulpturert barkrakk, og den eksklusive sorte rammen vil pryde ethvert hjem.

Når du velger barkrakken med rammen i lys eik, vil du nyte den naturlige skjønnheten i treets struktur, som gir deg et unikt møbel med dets egenskaper.

Sete

Det er flere forskjellige seter til SACKit barkrakken. Denne variasjonen gir deg muligheten til å finne en barkrakk som enten skiller seg ut mot interiøret eller glir elegant inn. Uansett hva du velger,vil det være din stil og din barkrakk!

Velg barkrakken som passer til livet ditt og stilen din.


Barkrakken kan fås med to forskjellige typer sete: fullpolstret eller halvpolstret. Det halvpolstrede setet har en utrolig vakker kant og underside, slik at du kan nyte det vakre eiketreet og dets unike struktur. På den fullpolstrede modellen finner du vår karakteristiske SACKit-krysssøm langs kanten av stolen – det handler om detaljene.

Lær

Dunes

En stol i Dunes skinn vil endre seg med årene. Skinnet vil få en naturlig patina med tiden, akkurat som vi gjør. Dunes har en fløyelsaktig overflate som gir et attraktivt og eksklusivt utseende til innredningen din. Velg mellom fargene "Cognac" eller "Antrasitt".

Ultra

Hvis du velger Ultra skinn får du en barkrakk en med et klassisk skinnutseende som varer i årevis. Ultra skinn er ekstremt holdbart og vil forbli vakkert gjennom hele sin levetid. Denne typen skinn er superlett å vedlikeholde, siden det er både vann- og flekkbestandig. Krakken tørkes lett ned for å fjerne eventuelle flekker. Velg mellom fargene "Brandy" eller "Black".

Gode råd til vedligeholdelse af læder

Skinnet vi bruker til setet på barkrakken er et ferdig produkt, og er der derfor ikke nødvendig med pleieprodukter før du bruker barkrakken. Vårt beste råd for vedlikehold av skinnet på barkrakken er å støvsuge ofte med en myk børste for å rengjøre skinnet for snuss og støv. Unngå å bruke skarpe gjenstander og vaskemidler på skinnet, og utsett det ikke for direkte sollys.