Om SACKit

SACKit er dansk design som skiller seg ut i mengden. Vi skaper flerfunksjonelle livsstilsprodukter i høy kvalitet med eksklusivt dansk design. Et SACKit-product er et product du kan nyte i mange år! Vi nekter ganske enkelt å gå på akkord med funksjonalitet og kvalitet i våre design.

Folk spør oss ofte “Hva er sammenhengen mellom høyttalere og sakkosekker?” For oss er forbindelsen åpenbar - vi produserer funksjonelle livsstilsprodukter som passer det moderne, aktive livet. Vi lar oss ikke begrense av en produktkategori. Vi jobber kontinuerlig med å møte forbrukernes behov for relevante og funksjonelle livsstilsprodukter.

SACKit DNA

På SACKit baserer vi vårt arbeid på den ultimate kvalitetstesten: Vi selger bare produkter vi selv vil eie! Derfor kan vi alltid stå for produktets kvalitet, funksjonalitet og design.

Alt materiale er nøye utvalgt for å gi deg funksjonalitet og estetikk i hverdagen. Vi designer livsstilsprodukter for stuen, terrassen, barnerommet, for ferien, stranden, hunden - for å si det enkelt, for det moderne og aktive livet. Derfor sørger vi for at materialene er av høy kvalitet som kan vare i årevis.

Funksjonalitet og holdbarhet er ikke nok! Derfor har alle SACKit-produkter et preg av vakker skandinavisk design som matcher det moderne hjemmet. Du finne håndsydde sømmer på sakkosekkene våre, noe som gir designet en unik karakter. Høyttalerne våre har rene linjer og nydelige metaller - JA, elektronikk kan faktisk høres OG se fantastisk ut!

Ærlig og ansvarlig

På SACKit erkjenner vi konsekvensene av våre handlinger, og vi tar vårt ansvar veldig seriøst. Men vi erkjenner også at bærekraftig og etisk fremgang tar tid og hardt arbeid. Vi er på ingen måte perfekte, og som alle andre selskaper i vår bransje står vi overfor stadig skiftende humanitære og miljømessige utfordringer som ikke vil bli løst med en rapport eller en fancy markedsføringskampanje.

Vår mening er at vårt største ansvar er å være åpen og ærlig om disse utfordringene. Og å erkjenne at det som virker bærekraftig i et aspekt, kan vise seg å være uholdbart i den store sammenhengen. Dermed tar vi en kritisk tilnærming til CCSR og vil fortsette å spørre oss selv hva vi kan gjøre bedre - og erkjenne at det alltid vil være rom for forbedring.

En av måtene vi reduserer negativ innvirkning på og støtter bærekraft, er å lage holdbare produkter av høy kvalitet med høy gjennomsnittlig levetid.

I vår CSR-rapport deler vi flere skritt som vi tar for å bli et sunnere og mer bærekraftig selskap.

Les vår CSR-rapport her

Kontakt oss

SACKit
Lyngvej 1
9000 Aalborg
Danmark

0045 39 39 29 39
support@sackit.dk

Mandag - Søndag
7.00 - 23.00