Hodetelefoner for sirkeltrening

Hvis du trenger å yte ditt beste og presse deg selv til det ytterste må musikken være perfekt. Derfor får du våre anbefalinger for de beste hodetelefonene for treningen her!

ROCKit

Løp, hopp eller stå på hodet - ROCKit holder seg i ørene så din favorittmusikk hjelper deg gjennom selv den hardeste workouten. Hodetelefonene er laget i et ergonomisk design som sørger for at de ikke faller ut av øret.

ROCKit plasseres i øret ved å snu dem inn i øret der en liten kurve i designet hindrer ROCKit i å falle ut.

ROCKit er IPX5 vanntett, slik at du ikke trenger å bekymre deg for svette mens du trener.

Berøringskontrollene på ROCKit gjør det slik at du ikke trenger å ta telefonen hvis du vil endre sang, skru opp eller ned volumet eller svare på et innkommende anrop. Alt blir gjort utenpå hodetelefonene.

Kjøp nå

ROCKit X

Med våre ROCKit X True trådløse øreplugger får du lette hodetelefoner som sitter komfortabelt i øret og har både aktiv støyreduksjon og og Voice Through-funksjon. Dette betyr at du kan stenge støyen fra treningsstudioet ute, men aktivere Voice Through-funksjonen hvis du trenger å snakke med treningspartneren eller bare lytte til hva som skjer rundt deg.

ROCKit X er IPX4 vanntett, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for svette på øreproppene mens du trener.

Berøringskontrollene på ROCKit gjør det slik at du ikke trenger å ta opp telefonen hvis du vil endre sang, skru opp eller ned volumet eller svare på et innkommende anrop. Alt blir gjort utenpå hodetelefonene.

Kjøp nå