Hodetelefoner for løping

Mange hevder at musikk forbedrer ytelsen når du trener. Vi later ikke som om vi vet om det er sant eller ikke, men musikk kan gjøre løpeturen enklere og om ikke annet drukne lyden av tung pust som avslører hvor dårlig en form du er i.

Det er to alternativer når du velger hodetelefoner for å løpe. Enten kan du velge en on-ear-modell eller en in-ear-modell. Begge typer egner seg bra for løping.

ROCKit

Foretrekker du en in-ear-modell, og leter du etter et par gode hodetelefoner som vil sitte komfortabelt i ørene dine under løpeturen? Da er ROCKit-øreproppene et godt alternativ.

ROCKit er IPX5 vanntett, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for svette eller regn på løpeturen. Videre er hodetelefonene laget i en ergonomisk design som sørger for at de ikke faller ut av øret. ROCKit plasseres i øret ved å snu dem inn i øret der en liten kurve i designet hindrer ROCKit i å falle ut.

Berøringskontrollene på ROCKit gjør at du ikke trenger å ta opp telefonen hvis du vil endre sang, skru opp eller ned volumet eller svare på et innkommende anrop. Alt blir gjort utenpå hodetelefonene.

Kjøp nå

TOUCHit S

TOUCHit S-hodetelefonene er laget i et slankt dansk design med lette materialer, noe som gjør hodetelefonene behagelige å ha på, også mens de løper.

Disse hodetelefonene er av on-ear, noe som forhindrer dem i å bli for varme til å bruke mens de løper. Fokuser på treningen og skru på aktiv støyreduksjon for å holde bråk og støy utenfor.

TOUCHit S-hodetelefonene har unikt utformede øreputer som forbedrer både komfort og lydkvalitet, noe som gjør dem sublime. På hodetelefonene får du to innebygde ringer på hver ørepute. Det unike designet sørger for at du får mer lyd mens menneskene rundt deg får mindre. Så du får et par hodetelefoner som sitter tett på øret uten følelsen av å være trykkende eller ubehagelig.

Kjøp nå