Hodetelefoner for fitness/styrketrening

Hodetelefoner for å trene skal være lette, ikke for varme, passe godt og ha god autonomi. Under styrketrening er det viktig at du har hodetelefoner som ikke plager deg mens du trener eller overopphetes. Derfor bør du velge en in-ear-modell eller en on-ear-modell.

ROCKit X

Med våre ROCKit X True trådløse øreplugger får du lette hodetelefoner som sitter komfortabelt i øret og har både aktiv støyreduksjon og Voice Through-funksjon. Dette betyr at du kan stenge støyen fra treningsstudioet ute, men aktivere Voice Through-funksjonen hvis du trenger å snakke med treningspartneren eller bare lytte til hva som skjer rundt deg.

Berøringskontrollene på ROCKit gjør det slik at du ikke trenger å ta telefonen hvis du vil endre sang, skru opp eller ned volumet eller svare på et innkommende anrop. Alt blir gjort utenpå hodetelefonene.

ROCKit X er IPX4 vanntett, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for svette på øreproppene mens du trener.

Kjøp nå

WOOFit Headphones

Er du mer interessert i hodetelefoner som sitter utenpå øret anbefaler vi WOOFit-hodetelefonene til treningsstudioet. Disse hodetelefonene er designet i superlette materialer, og passer derfor perfekt til trening eller løping.

WOOFit-hodetelefoner er en on-ear-modell, noe som betyr at de ikke blir for varme til å ha på seg under treningen.

Fokuser på treningen og skru på aktiv støyreduksjon for å holde bråk og støy utenfor.

Kjøp nå