Guide for å ta vare på hagemøblene om vinteren

Riktig oppbevaring av hagemøblene er viktig for å få utemøblene til å se bra ut i mange år.

Utemøbler fra SACKit er designet for å stå ute hele året, men hvis du vil ta ekstra godt vare på utemøblene dine, er dette en veiledning til hvordan du best kan ta vare på dem når det er vinter.

Bør jeg ta utemøblene inn om vinteren?

Møbler som er laget for å stå ute hele året, kan, som uttrykket sier, stå ute hele året – også om vinteren. Men, å oppbevare utemøblene riktig kan spare deg for mye tid når våren kommer.

Som en generell regel, har hagemøblene det alltid best når de lagres innendørs, et sted som er kjølig og tørt. På den måten kan du enkelt hente utemøblene uten å måtte bekymre deg for rengjøring og vedlikehold, når det er på tide å sette saccosekken og loungesettet ut på terrassen igjen.

Vær imidlertid oppmerksom på at tremøbler ikke drar nytte av overvintring i oppvarmede rom, da dette kan tørke ut veden på grunn av lav luftfuktighet. Derfor anbefaler vi å oppbevare dem i et skur, garasje eller på en overbygd terrasse. Hvis oppbevaringsstedet står i fare for å bli oversvømt, kan du heve møblene ved for eksempel å sette dem på paller, slik at møblene ikke blir gjennomvåte.

Møbeltrekktil hagemøblene dine

Hvis du ikke har muligheten til å lagre utemøbler i et skur eller garasje, så har SACKit et vintertrekk, som er et møbeltrekk beregnet til utendørsbruk, laget av et vind- og vanntett materiale. Det er også elastisk, slik at det lett kan tas av og settes på igjen. Ved å bruke et trekk, for eksempel et vintertrekk til hagemøblene, sparer du også tid på vårrengjøring, og du kan derfor komme deg ut og nyte vårværet med en gang – enkelt og praktisk!

Velg en tørr dag når møblene er helt tørre før du bruker trekket til møblene. Vi anbefaler også å tørke bort synlig skitt og smuss av møblene før du setter dem bort for vinteren. Vær spesielt oppmerksom på å fjerne fugleskitt, da dette kan etterlate flekker.

Hvordan bør jegrengjøre utemøblene?

Vi anbefaler at du rengjør stoffmøblene med SACKit Textile Cleaner for å få best resultat. Tekstilrensen fjerner enkelt og uanstrengt alle typer flekker på bare 2 minutter. Enten det er kaffeflekker eller fugleskitt – SACKit Textile Cleaner er redningen!

Dette gjelder alle våre utemøbler!

Stoffet på SACKit saccosekk er avtagbart, men unngå å ha det i vaskemaskinen eller tørketrommelen, da de håndsydde sømmene langs kantene på stolen kan bli skadet av maskinvask eller tromling.

Har du noen spørsmål?

Hvis du sitter igjen med spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss på chatten eller på tlf. +45 39 39 29 39.