In-ear, on-ear eller over-ear?

I denne guiden får du hjelp til å velge de riktige SACKit-hodetelefonene basert på om du bør velge en av våre on-ear-, over-ear- eller in-ear-modeller. Vi forklarer forskjellene mellom in-ear-, on-ear- og over-ear-hodetelefoner, slik at du kjenner fordelene og ulempene ved de ulike modellene før du bestemmer deg.

Les også vår guide til valg av hodetelefoner til treningen her

In-ear-hodetelefoner

In-ear-hodetelefoner, også kjent som ørepropper, sitter i øret som ørepropper. Disse hodetelefonene er enkle å ta med seg på farten, da de nesten ikke tar opp plass eller vekt og har lang batterilevetid. Alle SACKit-modellene er True Wireless-ørepropper, noe som betyr at du kobler dem til enheten din via Bluetooth, slik at du slipper sammenfiltrede ledninger. Ingen ledning - ingen problemer!

In-ear-ørepropper er perfekte for treningsøkter, siden de er svært lette og derfor ikke forstyrrer deg når du beveger deg. Øreproppene er dessuten ypperlige til hverdagsbruk, der de enkelt kan være fast inventar i vesken på grunn av den lille størrelsen på etuiet.

Se alle in-ear-hodetelefonene våre

On-ear-hodetelefoner

Disse hodetelefonene er mellomstore og har flate øreputer som er designet for å hvile på utsiden av øret og ikke dekke øret helt. Med SACKit on-ear-hodetelefoner får du god og kraftig lyd uten å være helt isolert fra omverdenen. Mens de lukkede over-ear-modellene holder omgivelseslyden helt ute, slipper on-ear-modellene inn en kontrollert mengde omgivelseslyd, noe som er en fordel hvis du bruker hodetelefonene i bylivet og kan følge med på trafikk og lignende.

Størrelsen på ørekoppene på våre on-ear-modeller gjør dessuten at hodetelefonene ikke blir for varme på ørene når du for eksempel trener. On-ear-hodetelefoner egner seg godt til kontorbruk, transport eller trening.

Se alle on-ear-hodetelefonene våre

Over-ear-hodetelefoner

Over-ear-hodetelefoner som omslutter ørene for økt komfort og et fyldig lydbilde. Ettersom hodetelefonene omslutter øret, blokkeres omgivelseslydene allerede før Active Noise Cancellation aktiveres, slik at du kan fokusere på favorittmusikken eller podcasten din og ikke på støyen rundt deg.

Over-ear-modellen er ideell når du vil fordype deg og ha fred og ro fra omgivelsene, for eksempel på en flytur eller i åpne kontormiljøer.

Se alle over-ear-hodetelefonene våre