Vi bruker begrepet "Accessory Fit" på mange av produktene våre, men hva betyr det egentlig?

Enten du foretrekker den minimalistiske stilen til Ø14 eller den mer iøynefallende stilen til Ø22, kan du med vårt Accessory Fit-konsept skape akkurat den innredningen som passer din personlighet og dine behov. Du kan mikse og matche produkter i samme størrelse.

Utforsk tilbehørssortimentet vårt, la deg inspirere av kombinasjonsmulighetene og skap et interiør som passer deg perfekt.

Konseptet Accessory Fit er faktisk både innovativt og enkelt. Tilbehøret vårt kommer i to størrelser, Ø14 og Ø22, som er designet for å passe perfekt i de ulike stativene og utskjæringene i utendørsbordene våre. På denne måten blir tilbehøret multifunksjonelle elementer som gir deg mange muligheter til å tilpasse interiøret ditt.

Ø14 Accessory Fit

Ø14 Accessory Fit er den minste av våre Accessory Fits. Den er designet for å gjøre det enkelt å endre stil og funksjon i interiøret - både på terrassen og innendørs.

Flere av tilbehørene våre er designet for å fungere sammen med Accessory Fit Ø14, blant annet Light 150, Wine Cooler, Bio Lamp og Oil Lamp.

Du kan derfor bruke dette tilbehøret på alle bord med utskjæring for Accessory Fit og vårt Patio Accessory Stand Ø14.

variant_8583602%

Ø22 Accessory Fit

Ø22 er den største størrelsen på Accessory Fit og er designet for å være mer iøynefallende enn Ø14. Ø22-serien inkluderer et lavt Patio Accessory Stand som kan brukes med enten Light 250 eller Wine Bucket.

Ø22-serien er ideell for å gi interiøret et mer maksimalistisk uttrykk uten at det går på bekostning av funksjonaliteten.

Mix & Match

Enten du velger Ø14 eller Ø22, kan du være sikker på at tilbehøret er designet med kvalitet og funksjon i tankene.

Du kan mikse og matche tilbehøret på de ulike stativene eller bordene våre for å skape din egen personlige stil.