RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord

Barstol med vakre kryss søm detaljer i Ultra lær

Skulpturell barstol i sortlakkert bøk, som du får glæde av i årevis

Sett deg ned. Merk komforten. La hendene dine gli over det myke læret og det glatte treet. Nyt de vakre detaljene. SACKit Nordic barstolen er mye mer enn bare et møbel. Den er dansk design, som gir ditt hjem eksklusiv klasse og de beste kvalitetsmaterialene. Stolen er ideel til kjøkkenet, i baren eller kombinert med SACKit Nordic Barbordet.

Spesielt utvalgte materialer og nøye utformet

Når du får SACKit Nordic barstolen i hendene, merker du tydelig det grundige håndværk. Selvom treet er forarbeidet på maskiner, har hvert enkelt møbel vært i hendene på en møbelsnekker, hvor det har blitt etterbearbeidet i hånden. Bøketreet er behandlet med en sort lakk, som gir en cool finish til stolen. Behandlingen gjør stellet veldig motstandsdyktig ovenfor flekker og møkk.

Stolens fotstøtte er produsert i metall, men inngår nærmest som en naturlig forlengelse av treet. Fotstøtten er montert uten bruk av synlige skruer, så designet bibeholder de glatte og lekre overflatene. Denne prosessen er håndværksmessigt veldig komplisert, men vi har vært 100% kompromissløse i designet, så du kan få et møbel i hjemmet ditt, som er både vakkert og funksjonelt.

Stolen er polstret i Danmark i hendene på landets dyktigste håndverkere for å sikre et sublime resultat. På denne semi-polstrede modellen er vi virkelig bortskjemt for hver detalj. Langs kanten av setet kommer et veldig vakkert skall med en trestruktur. Langs lærbelegget gjør den karakteristiske SACKit kryssømmen en vakker detalj som gir stolen den endelige finishen. Se også barestolen med et fullt polstret sete.

Når du velger Ultra lær, får du en stol med et klassisk skinnutseende, som varer i mange år. Ultra lær er ekstremt motstandsdyktig og holdbar overflate vil forbli vakker gjennom hele livet. Denne skinntypen er super enkel å vedlikeholde, fordi den er både vann og smussavvisende - du kan lett tørke stolen og fjerne eventuelle flekker. Velg mellom de to fargene "Brandy" eller "Black". Detaljene i kryss sømmen passer naturligvis til læret. Derfor har stolen i fargen "Brandy / Cognac" lys søm mens stolen i fargen "Black / Anthrazite" har mørke sømmer.

Dansk design

Du behøver ikke lete lengre. SACKit Nordic barstolen er perfekt til deg, som vil nyte ultimativ hverdagsluksus. Opplevelsen starter allerede når du første gang lar øynene dine gå på oppdagelse i stolens mange detaljer. Du vil med det samme kunne merke, hvordan det er kretsen for både design og håndverk.

SACKit Nordic serien inngår som en naturlig del av SACKit Utvalget med sitt stille språk og de nøye utvalgte kvalitetsmaterialene. Den berømte Aalborg designduoen Steffensen & Würtz står bak designet, inspirert av våre eksisterende lounge- og lydprodukter.

Steffensen & Würtz om designet:
”Vores udgangspunkt har været at skabe en møbelserie til SACKit, som har en klar reference til de eksisterende produkter. Serien har et enkelt og elegant udtryk med både kant og dynamik. Møblerne er rolige og behagelige for øjet. Detaljegraden i designet har været meget vigtig for os. Jo tættere på møblet du er, jo flere detaljer får du øje på. Så der er god mulighed for at gå på opdagelse.”

Designet i Danmark

SACKit Nordic Bar stol skriver seg direkte inn i den danske designtradisjon. Med sitt elegante formspråk, rene linjer og enkle detaljer har det en stil som passer perfekt inn i det moderne hjemmet.

Kombinerbar

Med SACKit Nordic Barstool får du nesten uendelige kombinasjonsmuligheter. Stellet er tilgjengelig i solid eik eller sortmalt bøk, og betrekket kan velges i utallige farger av stoff eller lær. Kombiner materialene som passer til din stil!

Funksjonell

Funksjonaliteten skinner gjennom SACKit Nordic Barstool. Med en plass mellom kjøkken og stue, står det midt i hjertet av hjemmet. Derfor er den utformet slik at du kan sitte begge veier på setet. Med sitt slanke, skulpturelle design tar den ikke mye plass og kan enkelt flyttes etter behov.

Tidsløs

SACKit Nordic Bar Table er det perfekte møbel til deg, som ønsker et designprodukt som holder i årevis uten at gå av mote. Med sitt spesialdesignede kryssstell og flotte utskjeringer i massivt tre får du en tidløs kombinasjon av eksklussivt dansk design og høyeste kvalitet.

Spesifikasjoner

  • Produktmål:
    • Høyde: 68cm x bredde: 46cm x dybde: 33,5cm
  • Stell: Produsert i massivt bøktre behandlet med sortt lakk
  • Sete (med synlig kant og kryss søm): Sortlakkert bøkefinér
  • Polstring: Ultra ekte lær fra danske "Sørensen Læder"Detaljen med kryss sømmene skal naturligvis matche læret. Derfor har stolen i fargen ”Brandy/Cognac” lyse sting, mens stolen i fargen ”Black/Anthrazite” har mørke sting.
  • Fotstøtte: Sortlakkert metall
  • Vekt: ca. 6,5 kg
  • Bemerk: Da barstolen er laget i et naturmateriale, vil hvert enkelt stell være unikt. De vil naturligvis variere i farge og trestruktur. Det kan forekomme kvister som en naturlig del af treet
  • Bemerk: Stolene i læret har naturlig fargeforskjeller og naturmerker, da de er laget i ekte lær – det er med til å gjøre hver enkelt stol helt unik 
8594303
9998 Produkter

No customer reviews for the moment.