RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord

WOOFit S Bluetooth speaker

Best i test!

Du vil bli overrasket første gang du hører lyden i WOOFit S! Kan det stemme at det kommer så mye lyd ut av så liten høyttaler? Ja, WOOFit er en mini-høyttaler i stort format!

BEST I TEST hos Dinside. no

WOOFit S måler kun 6 cm i diameter, så den er perfekt til å ta med på farten – ta den med på stranden, til festivalen eller spill opp til fest på ferien. Du kan avspille musikk trådløst i minimum 5 timer på en oppladning, smart! 


WOOFit S er designet med rene linjer og i de lekreste kvalitetsmaterialer. Du vil med engang legge merke til at materialene er tunge og slitsterke. WOOFit S er en liten kraftfull høyttaler som du vil få glede av i årevis. 
 

Bluetooth

Ingen ledninger – ingen problemer! WOOFit S spiller trådløst musikk fra alle dine enheter via Bluetooth. Lettere blir det ikke!

Great sound

Du vil ikke tro dine egne ører første gang du lytter til WOOFit S! Så mye lyd fra så liten høyttaler? JA! WOOFit er best i test og blåser deg overende med stor lyd!

Oppladbar

Selvfølgelig er WOOFit S gjenoppladelig, sånn at du kan tag den med overalt. På badet, til festivalen, på båten eller på rundtur i Barcelona. La WOOFit spille i minimum 5 timer på en opplading.

Bluetooth mottaker

Koble opp WOOFit S til Hi-Fi systemet du har hjemme, som en Bluetooth mottaker og gjenoppliv det med adgang til all musikk online. Smart!

Mikrofon

WOOFit S sender fantastisk lyd ut, men du kan faktisk også bruge den til at snakke med. WOOFit har innebygget mikrofon som gjør høyttaleren perfekt til håndfri telefoni! Forbind telefonen din til høyttaleren via Bluetooth, så kan du snakke trådløst i bilen, trener, eller mens du lager mat.

Produktspecifikationer

Trådløs via bluetooth. Egnet til iPad, iPod, iPhone, pc, Mp3 avspiller, alle andre Smartphones og alle enheter som inneholder Bluetooth 

Rekkevidde på opp til 15 meter 

Innebygget mikrofon til håndfrie telefonsamtaler 

Cirka 5 timer på én oppladning 430mAh batteri

Output power: 3W (60Hz-18Khz)

Mål: H5,5 x D6 cm 

Vegt: 256g 

Indhold

WOOFit S speaker 

Two-in-one kabel  

WOOFit S Brukermanual

60018
9998 Produkter

No customer reviews for the moment.