RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord

WOOFit Go X - Bluetooth høyttaler

Få kompakt lyd og dansk design på farten

WOOFit Go X er en liten og lett høyttaler med stor lyd, som elegant kombinerer vakker dansk design og ultimativ bærbarhet. Sleng den i baggen og ta den med deg i parken, på festivalen eller på ferien. WOOFit Go X er vannavvisende og tåler vannsprøyt, så du kan nyte musikk hvor enn du er.
Koble til via Bluetooth og ta med deg trådløs lyd overalt. Få en enda større lydopplevelse når du kobler sammen to WOOFit Go X høyttalere til ett stereopar. WOOFit Go X er en monohøyttaler, men koble to høyttalere sammen, og de forvandles til ett stereopar med én høyre og en ventre høyttaler.
Customize din egen WOOFit Go X! Tilpass enkelt høyttaleren til din personlige stil med de utskiftbare frontene. Skal det være en pangfarge til strandturen, en vakker gråtone til det skandinaviske hjem, eller en klassisk sort? Valget er ditt. Det blir ikke enklere å skape et personlig uttrykk.

 

Stereopar 

Gjør lydopplevelsen din enda større! Koble sammen to WOOFit Go X høyttalere til ett stereopar for et bredere og mer detaljert lydbilde. Du vil helt sikkert bli overrasket over hvor mye større lyd du får med to WOOFit Go X høyttalere.

 

Stor transportabel lyd

Du kommer ikke til å tro dine egne ører, den første gangen du hører WOOFit Go X spille! Så mye lyd i en så liten høyttaler? JA! WOOFit GO X gir deg stor lyd, men er kompakt og tar liten plass.

 

Transportabel Bluetooth høyttaler

Ingen ledninger - ingen problemer! Koble til via Bluetooth og nyt stor trådløs lyd overalt. Lettere blir det ikke. Sleng den i baggen og ta den med til beachvolley-kampen, grillhyggen på stranden eller weekendturen til Berlin.

 

Utskiftbar front

Your tunes, your look. Forsiden av WOOFit Go X høyttaleren kan enkelt skiftes ut, slik at du kan endre stilen på din høyttaler når du selv har lyst. Høyttalerens front er kledd med Fiord stoff fra danske Kvadrat. De utskiftbare frontene kan kjøpes i den fargen du liker best.

 

Oppladbar

Selvfølgelig har WOOFit Go X innebygget batteri, slik at du kan ta den med deg overalt. Skru opp musikken i opp til 8 timer på en enkelt opplading.

 

Splash proof 

Vannsprøyt fra poolen, lett sommerregn og damp etter en varm dusj kan bare komme - WOOFit Go X er nemlig vannavvisende.

 

Handsfree telefoni

Snakk trådløst via WOOFit Go X, samtidig som du får ordnet middagen eller kjører i bil. Du skal bare koble til telefon via Bluetooth, så sørger den innebygde mikrofonen for god lyd til telefonsamtalen.

Tekniske spesifikasjoner

  • Bluetooth 5.0 sikrer deg en rask og stabil forbindelse mellem din enhet og høyttaleren
  • Bluetooth rekkevidde på opp til 10 meter
  • Output power: 1x3W
  • 3,7V oppladbart Li-Ion batteri med 950mAh (opp til 8 timers streaming)
  • Lades via medfølgende micro USB kabel
  • Vandavvisende høyttaler, som tåler vannsprøyt
  • Innebygget mikrofon til handsfree telefoni via WOOFit Go X
  • LED indikator
  • Klassisk dansk design. Mål: 91 x 45 mm
  • Vekt: 180g

60601
9998 Produkter

No customer reviews for the moment.