googleads
Vinn WOOFit Headphones til deg og 2 venner


Vi har trukket den heldige vinneren, som er: Mette

Gratulerer så mye :)


Vinn 3 x WOOFit Headphones, til deg og 2 venner - verdi 4197,-

Og få samtidigt ett gavekort på 150 kroner til sackit.no

Akkurat nå kan du vinne 3 stk WOOFit Headphones - 1 par til deg og 2 til vennene dine. Bruk WOOFit Headphones når du sitter på toget, i flyet, trener eller løper en tur – de har active noise cancellation, som minimerer bakgrunnsstøy og gir deg ro tilå nyte den lekkre lyden. Alt er koblet til trådløst via Bluetooth, og du får opp til 12 timers batteritid på en enkel oppladning. Skru opp for yndlingssangen din, skift til neste nummer og svar på når noen ringer, direkte på WOOFit Headphonesene dine.Med betjenings panelet på høretelefonen er det ikke nødvendig å hive telefonen opp av lommen – smart!

Når du deltar i konkurransen sender vi deg oveni kjøpet ett gavekort på 150,- til webshoppen, som du kan bruke med det engang.

Sånn deltar du i konkurransen:

Det eneste du skal gjøre for å være med i konkurransen er å inntaste navn og din e-mail her og trykke "Delta".
 

Vi trekker den heldige vinneren av konkurransen onsdag d. 31. januar 2018 etter klokken 13:00. Vinneren får direkte beskjed via e-mail. 

Når du deltar i konkurransen tilmelder du deg samtidig nyhetsbrevet vårt ”SACKit Breaking news”. Her får du de hotteste nyhetene fra SACKit direkte til mailen din. Og bare rolig - vi skriver kun til deg når vi har noe på hjerte.