CHARGEit powerbank og trådløs Qi opplader


Du får hurtiglading og prisvinnende dansk design.


Endelig. En fast charging power bank med både kule funksjoner og vakkert design. Det unike og eksklusive design på CHARGEit, vant den prestisjefylte Red Dot Design Award. Bare plasser telefonen på CHARGEit og få fullt batteri på kort tid. 


CHARGEit tillater deg også å lade via kabel - bare koble ladekabelen til USB-porten, så starter hurtiglading. Det er også mulig å bruke både trådløs lading og lading via kabel, på samme tid. 
CHARGEit vil følge deg overalt. Bruk den på farten, på kontoret, på nattbordet eller i bilen. CHARGEit's 6000mAh batteri kan lade opp telefonen opptil 2 ganger, avhengig av batteristørrelsen. Du kan også bruke CHARGEit til å lade opp bærbare enheter. For eksempel får du 6 fulle oppladninger for WOOFit Go-høyttaleren din. CHARGEit Power Bank er fulladet på 3 timer. Charge your life!

Dansk design

Du vil umiddelbart bli forelsket i den høye kvaliteten og de eksklusive materialer. Du får en stilig aluminiumsramme og en front, dekket med Remix 2-stoff fra den danske produsenten Kvadrat. X er stedet. Stedet hvor du plasserer telefonen for å få strøm. X reflekterer SACKits design DNA, men samtidig gir det også et ultra-slip-resistent substrat for telefonen.

Qi-sertifisering

Qi-sertifisering er din garanti for at du får den sikreste og mest stabile kraftbanken på markedet. Vi anbefaler at du alltid velger en power bank med Qi-sertifisering for maksimal sikkerhet.

LED indikator

Bare en rask titt, og du vet batteristatusen din. LED-indikatorene forteller alltid hvor mye strøm du har igjen. Blå indikatorlampen aktiveres når trådløs lading foregår, slik at du ikke er sikker på at det er nytt liv på vei til telefonen.

CHARGEit er tilgjengelig i 5 fargerike farger. Vi våger å si at CHARGEit vil være den kuleste og vakreste power banken du noensinne har hatt i hendene dine.

Tekniske spesifikasjoner:

Trådløs Qi opplader

Input: DC5V/2A, 9V/1.67A

Fast charging

Output 1 Wireless Charging: 10W/7.5W/5W 

Output 2 USB A: 5V/2.1A

Batterikapasitet: 6000mAh

Produktmål: 105*105*17.5mm

Produktvekt: 200g

Ramme: aluminium

Innhold i kassen:

CHARGEit power bank & wireless charger

1m USB-C cable

SACKit pose til transport

Quick start guide 

60408
994 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord