SQUAREit Cobana Junior

Inne eller ute? Du bestemmer! SQUAREit Cobana Junior sekkestolen kan nemlig brukes både innendørs og utendørs. Lag det perfekte kosehjørnet på barnerommet om vinteren og kast sekkestolshyggen ut i den friske luften om sommeren - stolen er super lett å flytte rundt og rengjøres utrolig lettvint.

SQUAREit Cobana Junior sekkestolen er produsert i vårt populære Cobana materiale. Materialet er utrolig slitesterkt, lett å rengjøre og så er det vannavvisende. Derfor har du mulighet for både å bruke sekkestolen innenfor og utenfor.

Med det eksklusive designet og de fine kvalitetsmaterialene kan du endelig få en sekkestol, som ikke kun er behagelig å ligge i, men også behagelig å se på! SQUAREit Cobana Junior sekkestolen passer perfekt til det moderne, skandinaviske hjemmet. De rå håndsydde linstingene langs kantene gir sekkestolens design edge, og det betyr samtidig at hver enkelt sekkestol er helt unik.

SQUAREit Cobana sekkestolen finnes også i en større utgave, som kan brukes av alle familiens medlemmer.


Slitesterk

Den er skapt til å bli brukt (veldig mye). Sekkestolen blir raskt familiens nye yndlingsplass, og derfor er den fremstillt i de beste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slitesterkt stoff, YKK glidelås og giftfrie EPS kuler. Sett deg ned, nyt livet og slapp av!


Indoor & Outdoor

Bruk den både inne og ute! Du kan gjøre den til din favorittplass i solen når været er godt. Når gråværet igjen melder sin ankomst, kan du flytte den inn foran peisen og lage det perfekte hyggehjørnet. Bruk den på stuen, på barnerommet, i hagen og eller på terrassen -MOVEit!


Vannavvisende

Ta sekkestolen din med ut(enfor)! Cobana-sekkestolen er vannavvisende, fordi Cobana-stoffet har en coating på innsiden, som sikrer at vannet ikke kan trenge igjennom. Stoffet er fremstilt i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan mugne ved fukt. Derfor kan du trygt la stolen stå ute, også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller stolen under halvtak ved kraftig regn, da vann kan trenge inn i stolen ved syningene, og vi vet alle at en våt stol ikke er så behagelig å sette seg ned i.


Falme sikker

Det er så herlig når solen skinner, det syns i hvertfall vi! Derfor er dette produkt laget av et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Men du skal fortsatt huske din egen solkrem!


Håndsydde sting

De vakre håndsydde stingene langs kanten gjør at hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig linkvalitet, som gir designet edge og et rått look. Det er SACKit’s DNA!

Produktspecifikationer

  • 100% Olefin fiber
  • Fyld: EPS baller (100% giftfri)
  • Mål: 100 x 130 cm
  • Test result / Martindale: 20.000 rubs
  • Light fastness: grade 7-8
  • Water repellency: grade 90
  • Håndsydde sting i lin
8578011
10000 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord