In-ear trådløse hovedtelefoner – merk friheten med ROCKit

Koble dine trådløse ROCKit hodetelefoner med telefonen din, og du er klar! Klar til å rocke din trening, din løpetur, din reise, din jobb, din sykkeltur - ROCKit er med deg overalt og gir deg musikk i hverdagen.

Opplev friheten med ledningsfri lyd og ledningsfri lading. Du får opp til 28 timers spilletid spilletid på en enkelt opplading av eske og hodetelefoner. Med et intuitivt touch-grensesnitt styres musikk og oppringning, uten at telefonen skal opp av lommen. Du får hodtelefoner i et lekkert og kult dansk design - et design som har vunnet den prestisjefylte Design Award fra en av verdens mest anerkjente designinsitutioner, Red Dot. ROCKit har en komfortabel og sikker passform, slipper du å bekymre deg for at de faller ut. Og med IPX5 vannbestandighet skal du heller ikke bekymre deg for regn eller svette - ROCKit er både vann og svettebestandig.

True Wireless Earbuds med Bluetooth 5.0

Vil du gjerne slippe ledninger som vikler seg sammen og ender i en stor knute? Ledninger som setter seg fast i glidlåsen på jakken, så musikken faller ut av ørene? Med ROCKit in-ear hodetelefoner får du full bevegelsesfrihet i hverdagen. Og det hele er selvfølgelig forbundet trådløst via Bluetooth 5.0

Dansk Design

Med ROCKit får du gjennomarbeidet og lekker dansk design, som både stilmessig og funksjonelt holder i årevis. Med ønske om å skape de flotteste og mest komfortable in-ear hodetelefoner på markedet, har vi hatt stort fokus på detaljer i designet og nøye utvalgte materialer som sikrer både komfort og holdbarhet.

Trådløs lyd i opp til 28 timer

Nyt trådløs lyd overalt. ROCKit lades enkelt i esken, som har 20 timers batteritid på en enkelt opplading. In-ear hodetelefonene spiller opp til 8 timer på én opplading, og med eskens ekstra 20 timers battertid får du hele 28 timers fantastisk lyd på kun én enkelt opplading.

Trådløs ladeeske

Ingen ledninger – ingen problemer. Så enkelt er det. Plasser din ROCKit eske på en trådløs lader, som f.eks. CHARGEit og få strøm til dine hodetelefoner. ROCKit esken har hele 20 timers spilletid på en lading, hvilket gir deg 28 timers total spilletid. Kan lades trådløst eller ved å bruke den medfølgende USB-kabelen.

Passive Noice Cancellation

Nyt din yndlingsmusikk uten forstyrrelser. ROCKit er designet til å redusere hverdagens støy og gir derfor optimal lyd i alle situasjoner. Passive Noice Cancellation er basert på selve designet, hvor formen og in-ear proppen i silikon blokkerer lyden utenfra.

Touch control

Skift sang, skru opp eller ned musikken – alt sammen med et enkelt klikk. Så lett er det å styre din musikk direkte fra dine ROCKit in-ear hodetelefoner. Med et intuitivt brukergrensesnitt kan du styre musikken, svare på oppringninger, uten å ta telefonen opp av lommen – smart!

Kan lades trådløst eller ved å bruke den medfølgende USB-kabelen.

Produktspesifikasjoner

Bluetooth 5.0
Bluetooth rekkevidde: 10m
Batteritid: opp til 28 timer
- Earbuds: 8 timer
- Esken: 20 timer
Batteri i eske: 590 mAh
Batteri i earbuds: 2 x 75 mAh
iPX 5 water resistance
Innebygd mikrofon
3 forskjellige in-ear tips
Inkl. USB-C ladekabel
70102
9930 Produkter

True Wireless Earbuds

Les mer

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord