Luksuriøs lenestol til det moderne hjem

RETROit Medley er luksus-modellen av våre RETROit stoler. RETROit Medley er nemlig mer enn en sekkestol, den er fyllt med halvt skum og halvt EPS-kuler for å gi deg den beste komfort. Fyllet gir deg en myk og behagelig sitteflate, samtidig med at stolen holder sin form pent. Stolen er laget i stoffet Medley, som er produsert av danske Gabriel. Medley er laget i 100% resirkulert polyester, og er enormt slitsterkt, så sleng deg bare i stolen dagen lang, den fortsetter bare med at se ut som ny.
RETROit stolen gir deg opptimal sittekomfort, fordi den er oppbygget av to innvendige deler, som er satt sammen med borrelås. Når du setter deg på den ene, vil den andre bli presset opp mot ryggen din og gi deg støtte! 

RETROit Medley stolen har et elegant lær håndtak på baksiden, som gjør stolen lett å flytte rundt i huset, når det skal hygges foran TV-en eller peisen. Lær håndtaket har en pen mørkebrun nyanse, og er laget i full anilin hud fra Europa av premium kvalitet. 
De pene håndsydde linstingene langs stolens kanter er en del av vårt designs DNA. På grunn av de håndsydde stingene finnes det ikke to stoler som er ens, så du får et helt unikt møbel når du kjøper en RETROit Medley loungestol!

RETROit Medley stolen fås i 7 vakre farger som passer perfekt til det moderne hjemmet.


Funksjonell design

Glem alt om uformelige sekkestoler som bare ligger henslengt på gulvet! RETROit sekkestolen er gjennomtenkt dansk design, som ikke kun ser flott ut, men også har en fantastisk sittekomfort, den holder også formen. Form og funktsjon kombineret i ett!


Formstabilt design

RETROit sekkestolen er innvendig oppbygget av to individuelle poser, som er atskilt med en ”vegg” av borrelås. Når du setter deg i stolen vil de to innvendige delene presses mot hverandre, sånn at du får optimal støtte og komfort i ryggen. Smart!


Slitesterk

Den er skapt til å bli brukt (veldig mye). Sekkestolen blir raskt familiens nye yndlingsplass, og derfor er den fremstillt i de beste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slitesterkt stoff, YKK glidelås og giftfrie EPS kuler. Sett deg ned, nyt livet og slapp av!


Håndsydde sting

De vakre håndsydde stingene langs kanten gjør at hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig linkvalitet, som gir designet edge og et rått look. Det er SACKit’s DNA!

Produktspecifikationer

  • Medley stoff: 100% resiruklerbart Polyester
  • Fyll: 50% skum & 50% EPS kuler (100% giftfrie) 
  • Mål: 96 x 80 x 70 cm (Lengde x bredde x høyde) 
  • Test resultat/Slitstyrke: 75.000 Martindales 
  • Lysekthet: skala 5-7  
  • Øko-Tex, 100% fri for tungmetaller 
  • Håndsydde linsting 
  • Lærhåndtak bak på stolen 
  • Slitsterk og vanntett bunn
8567001
10000 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord