Sekkestol i eksklusivt skinn

Med RETROit Dunes får du den velkjente komforten fra RETROit stolene kombinert med vakkert naturskinn av beste kvalitet. RETROit Dunes er en loungestol i unikt Dansk design som gir ditt hjem varme og råe detaljer - fantastisk!

Den vakre Dunes skinnet fra danske "Sørensen Læder" er krom-fritt naturlig skinn med en myk touch og rå look. Overflaten er pusset og har fått olje, noe som gir skinnet den spesielle nubuck effekt med en matt og ru overflate. Skinnet har naturlig fargevariasjoner og naturlige merker, hvilket gjør hver enkelt stol unik. For hver RETROit Dunes stol brukes et helt skinn til produksjonen.
RETROit Dunes gir deg fantastisk god sittekomfort. Den er satt sammen av to deler, som sikrer støtte i ryggen. Den er fylt med halvt skum og halvt EPS kuler for å garantere deg ett mykt og behagelig sete. Blandingen av skum og kuler gir ikke kun en god komfort - det også sikrer også at stolen holder sin fine form.

Inviter vakkert Dansk design og  rått skinn inn i hjemmet ditt med RETROit Dunes!


Funksjonell design

Glem alt om uformelige sekkestoler som bare ligger henslengt på gulvet! RETROit sekkestolen er gjennomtenkt dansk design, som ikke kun ser flott ut, men også har en fantastisk sittekomfort, den holder også formen. Form og funktsjon kombineret i ett!


Divided into compartments

On the inside RETROit is built up by two individual bags stuck together with Velcro. When you sit on one, the other is automatically pressed up as support for your back. Brilliant!


Håndsydde sting

De vakre håndsydde stingene langs kanten gjør at hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig linkvalitet, som gir designet edge og et rått look. Det er SACKit’s DNA!

Produktspecifikationer

 • 100% Dunes skinn fra danske Sørensen Læder
 • Olje behandlet anilin skinn
 • Fyll: 50% skum og 50% EPS kuler (100% kjemikale fri)
 • Dimensjoner: 96 x 80 x 70 cm (lengde x bredde x høyde)
 • Vi anbefaler ikke at du utsetter skinnet for:
  • Direkte sollys
  • Overdreven varme
  • Skarpe gjenstander
  • Fukt og væsker
 • Merk: Det vil være forskjeller i farge og naturlige merker i skinnet.

Rengjøring 

For regelmessig rengjøring anbefaler vi at du støvsuger stolen og vasker den med en fuktig klut. For grundig rengjøring bruk en klut med mild såpe. Skinnet kan poleres med en tørr klut. Utsett aldri stolen for store mengder vann eller produkter som inneholder noen typer kjemikalier, da dette vil skade skinnet.

8579200
9997 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord