RETROit Cura Drum – en eksklusiv og bærekraftig loungepuff

RETROit Cura Drum er et svært bærekraftig valg. Retroit Cura puffen er laget i Cura-stoff fra den danske produsenten Gabriel. Cura-stoffet er et multifunksjonelt stoff, som i tillegg til å ha en myk touch og flotte farger, er laget av hele 98% resirkulert polyester.

I tillegg er RETROit Cura Drum fylt med halvparten skum og halvparten EPS-kuler. EPS er 100% resirkulerbart, er laget av 98% luft og har et relativt svakt fotavtrykk på miljøet, fordi produksjonsprosessen hovedsakelig bruker varmtvannsdamp, og overskuddsvarmen blir gjenbrukt i produksjonen eller til oppvarming av fabrikken.

Skummet som RETROit Cura Drum også er fylt med, er rester av produksjonsskum fra vår leverandør BPI. BPI er et selskap som bevisst arbeider for å redusere miljøpåvirkningen i både produksjon, bruk og avhending. 

Bruk RETROit Cura puffen som ekstra sitteplass i stuen, gangen eller på soverommet. Eller bruk den som fotskammel sammen med lenestolen din, eller sofaen, legg benene opp og slapp av! Kombinerer du den med  TRAYit brettet får du et lite brettbord som passer perfekt til RETROit Cura stolen, som sofabord eller som sengebord.


Dare yourself to care

RETROit Cura Drum er laget av et bærekraftig stoff fra den danske produsenten Gabriel. Gabriel er 100% CO2 nøytral. Cura-stoffet er et multifunksjonelt stoff, som i tillegg til å ha en myk touch og flotte farger, er laget av hele 98% resirkulert polyester. Det går ca. 7 flasker (på 2 liter hver) til produksjon av 1 m2 Cura-stoff.

I tillegg er stoffet STANDARD 100 OEKO-tex sertifisert.


Holdbar

Med RETROit Cura Drum og vårt generelle produktutvalg, hvor fokuset er på kvalitet og holdbarhet, ønsker vi å inspirere til å fokusere på miljøet gjennom blant annet langtidsholdbare og kvalitetsbevisste kjøp.

RETROit Cura-puffen er laget for å brukes (veldig mye). Puffen er laget av de beste kvalitetsmaterialer som varer i årevis; slitesterkt stoff, YKK glidelås og giftfritt fyll. 


Håndsydde sting

De vakre håndsydde stingene langs kanten gjør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig linkvalitet som gir designet kant og et rått utseende. Det er SACKit's DNA! 

RETROit puffen er tilgjengelig i flere forskjellige modeller - sammenlign modellene her

Produktspesifikasjoner:

  • Cura stol: 98% gjenbrukspolyester, 100% gjenvinnbar polyester
  • Fyll: 50% skum og 50% EPS-kuler (100% giftfritt)
  • Dimensjoner: D50 x H35 cm
  • Testresultat/holdbarhet: 100.000 Martindales
  • Lysekthet: skala 5-8
  • Øko-Tex, 100% fri for tungmetaller
  • Håndsydde linsting
  • Holdbar og vannavvisende bunn

 

VEDLIKEHOLD

RETROit Cura-puffen rengjøres enkelt med en fuktig klut, eventuelt tilsatt et mildt vaskemiddel. Selv om dekselet på puffen er avtagbart, anbefaler vi ikke at du vasker det, da de håndsydde stingene langs stolen kan ta skade av å bli vasket i vaskemaskin.

8567154
999 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord