RETROit Canvas

For det minimalistiske hjem, har vi utviklet en Bean bag stol i vintage design der komfort er top notch. Møbelet passer like godt i en trendy stue, som det gjør i TV stua som det perfekte avslappnings møbel. Med sin unike struktur holder RETROit Canvas stolen sin form når den ikke er i bruk.

Den moderne hjem er vanligvis preget av rene linjer, glatte hvite vegger og tak. I denne rammen kommer RETROit Canvas med sin rustikke uttrykket til sin rett.
Stolen er med slitesterk canvas stoff (100% olefin fiber), YKK glidelås og formstabilt fyll og trekk man kan ta av og vaske for hånd.


Funksjonell design

Glem alt om uformelige sekkestoler som bare ligger henslengt på gulvet! RETROit sekkestolen er gjennomtenkt dansk design, som ikke kun ser flott ut, men også har en fantastisk sittekomfort, den holder også formen. Form og funktsjon kombineret i ett!


Formstabilt design

RETROit sekkestolen er innvendig oppbygget av to individuelle poser, som er atskilt med en ”vegg” av borrelås. Når du setter deg i stolen vil de to innvendige delene presses mot hverandre, sånn at du får optimal støtte og komfort i ryggen. Smart!


Slitesterk

Den er skapt til å bli brukt (veldig mye). Sekkestolen blir raskt familiens nye yndlingsplass, og derfor er den fremstillt i de beste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slitesterkt stoff, YKK glidelås og giftfrie EPS kuler. Sett deg ned, nyt livet og slapp av!

Produktspecifikationer

  • 95% polyester, 5% bomuld
  • Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri. Ca. 300 liter pr. sækkestol)
  • Størrelse: 96 x 80 x 70 cm (length x width x height)
  • Testresultat / slidstyrke: 20.000 Martindale
  • Obs: Vi gjør oppmerksom på, at vår RETROit sekkestol er fylt veldig hardt med kuler, når du mottaker den. Derfor kan stolen føles en smule hard de første par gangene du bruker den. Kulene faller til etter få ukers bruk, og stolen vil føles mye mer behagelig å sitte i. Den harde fyllingen sikrer deg at sekkestolen din holder formen i lengre tid.
  • Håndtaket på baksiden av stolen er utelukkende en dekorativ detalj, som ikke er tiltenkt til bruk når du skal flytte stolen rundt. Vi anbefaler at du tar fatt i hele stolen når du skal flytte den. Voldsomme rykk i håndtaket bak på stolen kan forårsake skader i stoffet.
8571004
9997 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord