MOVEit X - Bluetooth høyttaler

– Få stor lyd og lekker dansk design, som kan brukes både i hjemmet og tas med på farten. Koble enkelt til via Bluetooth og nyt en trådløs opplevelse, med lyd i særklasse! Skift farge på høyttaleren som du selv vil, med de utskiftbare frontene – your tunes, your look!

Med MOVEit X får du alle egenskapene fra MOVEit, og med Bluetooth 5.0 får du også mulighet for stereoparing, og en høyttaler i et ekstra lekkert design, hvor fronten er bekledd med Fiord stoff fra danske Kvadrat. Du får imponerende stor lyd, som kan spille for hele festen, enten det er i stuen eller på terrassen – just move it!

Denne MOVEit X modellen med Bluetooth 5.0 gir deg mulighet til å nyte din yndlingsmusikk trådløst via Bluetooth fra din smarttelefon, nettbrett eller PC/Mac. Nyt en total trådløs opplevelse når du lytter via det innebygde batteriet, som gir deg opp til 12 timers streaming.

Bluetooth høyttaler

Avspill musikk trådløst fra din smarttelefon, nettbrett eller din PC/Mac via Bluetooth. Nyt den trådløse friheten og ta med deg høyttaleren overalt – på badet, på båten, på stranden eller på ferien.

Stereopar

Gjør din lydopplevelse enda større! Oppdatert fra MOVEit til MOVEit X, kan høyttalerne kobles sammen i stereopar, så du får et bedre og mer detaljert lydbilde. En er bra. To er enda bedre. MOVEit X er en monohøyttaler, men koble to høyttalere sammen, og de forvandles til ett stereopar, med én høyre og én venstre høyttaler. Du vil utvilsomt bli overrasket over lyden som du vil oppleve med to MOVEit X høyttalere.

Great sound 

Du vil ikke tro dine egne ører første gang du hører MOVEit X høyttaleren - så mye lyd fra en så liten høyttaler? JA! MOVEit X overrasker alle med sin imponerende lyd!

Dansk design

MOVEit X er en høyttaler i gjennomtenkt dansk design. Du får et produkt som ikke bare spiller fantastisk god lyd, det ser også fantastisk ut i sitt flotte nordiske design. Foruten det lekre ytre er høyttaleren også designet ut fra en visjon, om at den er multifunksjonell i bruk. De utskiftbare frontene, det transportable design og muligheten for stereoparingen gjør høyttaleren til et produkt som du kan bruke og tilpasse etter dine behov. Fronten er kledd med Fiord stoff fra danske Kvadrat. Konstruksjonen av stoffet Fiord kombinerer melange garn med ensfarget garn, hvilket skaper et unikt fargespill på stoffets overflate.

Bærbar eller stasjonær

MOVEit X kan både spille når den er koblet til strøm eller fra det innebygde batteriet. Du får 12 timers batteritid, så du kan enkelt ta med deg høyttaleren på badet, på terrassen, på stranden, eller kanskje på reisen til Spania? Just move it!

Utskiftbar front

Hva er din farge? Det blir ikke enklere å skifte farge på sin høyttaler enn med MOVEit X Front. Bytt farge på fronten når du selv har lyst. Your tunes, your look!

Velg mellom fronter kledd med Fiord stoff fra danske Kvadrat, eller express stoff fra Gabriel og velg deretter akkurat den farge du selv har lyst på.

Telefonlader

Du kjenner deg sikkert igjen - du sitter utenfor med dine venner og nyter god musikk og noe godt å drikke, og plutselig er telefonen tom for strøm og musikker stopper. Med MOVEit X slipper du det problemet. Du kan nemlig lade din telefon eller nettbrett via høyttaleren, samtidig som du avspiller din favorittmusikk - smart! Koble telefonen via USB ladekabel og du er i gang. Lading av din telefon via høyttaleren kan både skje når høyttaleren er koblet til strøm eller via det innebygde batteri.

Bruk som lydplanke

Koble høyttaleren din til TV via Bluetooth eller kabel og få fantastisk lyd til dine filmopplevelser. MOVEit X er en lekker lydplanke i dansk design som matcher det moderne hjem.

Detaljer

 • Bluetooth 5.0
 • On-speaker betjening
 • Oppladbart Li-Ion batteri med 2200mAh (opp til 12 timers streaming)
 • Ladetid cirka 3 timer
 • Output power: 30W
 • 2 x Full range drivers, 2 x tweeters
 • Class D amplifier
 • LED indikator
 • USB stikk med 5V 1A output til mobillading, 3,5mm AUX input jack, DC jack
 • Mål: 310 x 160 x 80 mm
 • AC/DC adapter inkludert, AC230 ~50Hz med VDE stikk
 • Utskiftbar front

Innhold i kassen

 • 1xMOVEit X Bluetooth høyttaler
 • 1xAC/DC adapter til lading
 • 1xmini-jack kabel
 • 1xpåmonteret MOVEit X Front

Brukermanual MOVEit X

60501
9989 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord