Hengekøye CHILLit stoff


CHILLit hengekøyen er perfekt til avslappning og hygge i solen med  yndlingsboken din og en kald drink. Legg deg bare til rette i hengekøyen, som er spesialdesignet til å gi deg den beste komfort.


Kvalitetsmaterialer til utendørs bruk

Slitsterke materialer sikrer at hengekøyen kan brukes utendørs hele sommeren. Cobana stoffet er både vannavvisende og lysekte, sånn at den holder til utendørs bruk i årevis.


Dansk design

CHILLit Cobana hengekøyen gir deg gjennomtenkt dansk design. Det er sydd to ergonomisk formet metalstenger inn i køyen, som sikrer at den holder formen og gir deg en fantastisk komfort. Langs kantene er det fine håndsydde høsting, som gir designet kant og tilføyer en fin detalje.


Vannavvisende

Ta hengekøyen din med ut(enfor)! CHILLit er vannavvisende, fordi Cobana-stoffet har en coating på innsiden, som sikrer at vannet ikke kan trenge igjennom. Stoffet er fremstilt i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan mugne ved fukt. Derfor kan du trygt la stolen stå ute, også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller stolen under halvtak ved kraftig regn, da vann kan trenge inn i stolen ved syningene, og vi vet alle at en våt stol ikke er så behagelig å sette seg ned i.


Falme sikker

Det er så herlig når solen skinner, det syns i hvertfall vi! Derfor er dette produkt laget av et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Men du skal fortsatt huske din egen solkrem!


Håndsydde sting

De vakre håndsydde stingene langs kanten gjør at hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig linkvalitet, som gir designet edge og et rått look. Det er SACKit’s DNA!

Produktspecifikationer

  • Mål: 266 x 128 cm (Lengde x bredde)
  • Stoff: 100% olefin fiber
  • Stoff: Testresultat / slitestyrke: 20.000 Martindale
  • Stoff: Lysektethet: skala 7-8
  • Stoff: Vannavvisende: skala 90
  • Max vekt: 150 kg

8581052
1000 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord