CARRYit – Multifunksjonell Hodetelefonveske 

Beskytt og organiser de viktigste reisesakene dine i et stilig Dansk design; hodetelefoner, lader, nødlader, pass, telefon, bankkort og mye mer. Med denne multivesken med hard utside får du plass til mye mer enn bare hodetelefonene dine, og du kan også reise rundt uten å være redd for å miste eller skade de viktigste tingene du eier.  

70030
999 Produkter

No customer reviews for the moment.

Oppbevaringskapasitet

CARRYit multivesken med hard utside passer til et stort utvalg hodetelefoner på grunn av den 21 cm-brede stofflommen. Du kan organisere alle de viktigste reisetingene dine ved hjelp av åtte lommer i ulike størrelser og en separat lomme med borrelås – selv når du er på farten.

Ikke noe mer rot 

En stilig uttakbar nøkkelring i lær er inkludert, som lett kan festes inni vesken for å sørge for at du alltid vet hvor nøklene dine ligger. En nyttig kabelorganiserer i lær motvirker floker på kablene dine og gjør dem lett å ta ut og inn mens du reiser.

Sikkerhet i Toppkvalitet

Den multifunksjonelle vesken er også utstyrt med RFID-blokkerende teknologi, som beskytter de kontaktløse bankkortene dine i tillegg til nyere typer pass med chip fra RFID-tyveri, som dessverre har blitt en hyppigere brukt type digitalt tyveri.

Dansk Design

CARRYit er designet for å være den eneste hodetelefonvesken du trenger – plass til alt med tidløst Dansk design. CARRYit er din perfekte følgesvenn.

Produktdetaljer

  • RFID-blokkerende teknologi

  • Uttakbar nøkkelring i lær
  • Kabelorganiserer i lær
  • 9 lommer i ulike størrelser
  • Produktstørrelse: 219 x 239 x 62 mm
  • Materiale: PU-lær

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord