Dansk designet barstol i eik med stoffpolstring

Våre barkrakker leveres i to forskjellige høyder: 68 cm og 73 cm. 

Finn barkrakken som passer perfekt for deg og ditt hjem ved hjelp av vår 
barkrakkeguide.

Skulpturell barstol i klassisk dansk design, som gir hjemmet ditt en skjønn nordisk vibe

Sett deg ned. Merk komforten. La hendene dine gli over det myke læret og det glatte treet. Nyt de vakre detaljene. SACKit Nordic barstolen er mye mer enn bare et møbel. Den er dansk design, som gir ditt hjem eksklusiv klasse og de beste kvalitetsmaterialene. Stolen er ideel til kjøkkenet, i baren eller kombinert med SACKit Nordic Barbordet.

Spesielt utvalgte materialer og nøye utformet

Når du får SACKit Nordic barstolen i hendene, merker du tydelig det grundige håndværk. Selvom treet er forarbeidet på maskiner, har hvert enkelt møbel vært i hendene på en møbelsnekker, hvor det har blitt etterbearbeidet i hånden. Det lyse eiketreet er behandlet med en matt lakk, som lar treets fine struktur og lyse farge komme frem. Behandlingen gjør stellet veldig motstandsdyktig ovenfor flekker og møkk.

Stolens fotstøtte er produsert i metall, men inngår nærmest som en naturlig forlengelse av treet. Fotstøtten er montert uten bruk av synlige skruer, så designet bibeholder de glatte og lekre overflatene. Denne prosessen er håndværksmessigt veldig komplisert, men vi har vært 100% kompromissløse i designet, så du kan få et møbel i hjemmet ditt, som er både vakkert og funksjonelt.

Stolen er polstret i Danmark i hendene på landets dyktigste håndverkere for å sikre et sublime resultat. Setet på barstolen er polstret med Remix 2-stoff fra Dansk Square. Remix 2 består av 90% ull og 10% nylon. Denne blandingen gir deg et materiale som er super behagelig, slitesterk og smussavvisende. Stoffet har en enormt vakker struktur som skaper liv og karakter i enhver innredning. Remix 2 fra danske Kvadrat er et bærekraftig stoff, merket med EU Ecolabel "The Flower".

Dansk design

Du behøver ikke lete lengre. SACKit Nordic barstolen er perfekt til deg, som vil nyte ultimativ hverdagsluksus. Opplevelsen starter allerede når du første gang lar øynene dine gå på oppdagelse i stolens mange detaljer. Du vil med det samme kunne merke, hvordan det er kretsen for både design og håndverk.

SACKit Nordic serien inngår som en naturlig del av SACKit Utvalget med sitt stille språk og de nøye utvalgte kvalitetsmaterialene. Den berømte Aalborg designduoen Steffensen & Würtz står bak designet, inspirert av våre eksisterende lounge- og lydprodukter.


Steffensen & Würtz om designet:
”Vores udgangspunkt har været at skabe en møbelserie til SACKit, som har en klar reference til de eksisterende produkter. Serien har et enkelt og elegant udtryk med både kant og dynamik. Møblerne er rolige og behagelige for øjet. Detaljegraden i designet har været meget vigtig for os. Jo tættere på møblet du er, jo flere detaljer får du øje på. Så der er god mulighed for at gå på opdagelse.”

Designet i Danmark

SACKit Nordic Bar stol skriver seg direkte inn i den danske designtradisjon. Med sitt elegante formspråk, rene linjer og enkle detaljer har det en stil som passer perfekt inn i det moderne hjemmet.

Kombinerbar

Med SACKit Nordic Barstool får du nesten uendelige kombinasjonsmuligheter. Stellet er tilgjengelig i solid eik eller sortmalt bøk, og betrekket kan velges i utallige farger av stoff eller lær. Kombiner materialene som passer til din stil!

Funksjonell

Funksjonaliteten skinner gjennom SACKit Nordic Barstool. Med en plass mellom kjøkken og stue, står det midt i hjertet av hjemmet. Derfor er den utformet slik at du kan sitte begge veier på setet. Med sitt slanke, skulpturelle design tar den ikke mye plass og kan enkelt flyttes etter behov.

Tidsløs

SACKit Nordic Bar Table er det perfekte møbel til deg, som ønsker et designprodukt som holder i årevis uten at gå av mote. Med sitt spesialdesignede kryssstell og flotte utskjeringer i massivt tre får du en tidløs kombinasjon av eksklussivt dansk design og høyeste kvalitet.

Spesifikasjoner

  • Produktmål:
    • Høyde: 68cm x bredde: 46cm x dybde: 33,5cm
  • Stell: Produsert i massiv eik behandlet med matt lakk
  • Polstring: Remix 2 stoff fra danske Kvadrat; 90% ull, 10% nylon
  • Fotstøtte: Sortlakkert metall
  • Vekt: ca. 6,5 kg
  • Bemerk: Da barstolen er laget i et naturmateriale, vil hvert enkelt stell være unikt. De vil naturligvis variere i farge og trestruktur. Det kan forekomme kvister som en naturlig del af treet
8591307
10000 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord