Brett i massivt tre

Innred med stil og multifunksjonalitet. Den eksklussive DRUMit tray er produsert i massivt tre, hvor treets naturlige struktur skaper et flott visuelt uttrykk. Brettets design gjør det perfekt som både serveringsbrett og bordplate til DRUMit.

Brettet er vannavvisende og egnet til servering av fødevarer, så du kan gjøre serveringene dine ekstra innbydende. Fyll brettet med tapas, frukt, kaffe eller godter – DRUMit tray innbyr til det hele. Brettet er behandlet med en matt lakk, som gjør den vannavvisende. Behandlingen lar samtidig treets vakre farge og struktur skinne igjennom.

DRUMit tray er spesiallaget, sånn at den passer perfekt sammen med DRUMit puffen. Brettet kan fungere som bordplate til puffen, så du får et fantastisk flott brettbord, som kan brukes overalt i boligen. Kombinér de to produktene eller bruk dem hver for seg – smart!

PRODUKTSPESIFIKASJONER

  • Mål: 1,8 x D48 cm​
  • Finnes i 3 forskjellige tresorter; acacia-, ask- og egetre
  • Behandlet med matt lakk
  • Egnet til fødevarer
  • Bemerk: Da brettene er i et naturmateriale, vil de alle være unike, og de varierer i farge og trestruktur. Det kan forekomme kvister som en naturlig del af treet.
80101
9992 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord