Gi dyret luksus både inne og ute!

Eksklusive kjæledyrsmøbler til det moderne hjemmet 
Gi kjæledyret ditt og hjemmet ditt eksklusivt og luksuriøst dansk design. Den stilrene DOGit Cobana er laget i det slitesterke og vakre Cobana stoffet, som både er vannavvisende og lysekte. Så nå behøver hunden din ikke lengere ligge på bakken og kjede seg når dere er i hagen, på stranden eller på terrassen. DOGit Cobana er luksus til hund din overalt! 

De pene kryss stingene på putens kanter er håndsydde med lintråd. De håndsydde stingene gjør at ikke to hundeputer er like, sånn at du får et helt unikt produkt når du kjøper en DOGit Cobana! Bunnen av hundeputen har ”anti-slip”, sånn at du kan være sikker på at hundeputen ikke glir rundt når kjæledyr ditt setter seg til rette. 

DOGit Cobana i denne størrelsen er velegnet til helt små teacup dogs eller katte. Puten måler 59*40*15cm. 

Slitesterk

Den er skapt til å bli brukt (veldig mye). Sekkestolen blir raskt familiens nye yndlingsplass, og derfor er den fremstillt i de beste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slitesterkt stoff, YKK glidelås og giftfrie EPS kuler. Sett deg ned, nyt livet og slapp av!

Indoor & Outdoor

Bruk den både inne og ute! Du kan gjøre den til din favorittplass i solen når været er godt. Når gråværet igjen melder sin ankomst, kan du flytte den inn foran peisen og lage det perfekte hyggehjørnet. Bruk den på stuen, på barnerommet, i hagen og eller på terrassen -MOVEit!

Vannavvisende

Ta sekkestolen din med ut(enfor)! Cobana-sekkestolen er vannavvisende, fordi Cobana-stoffet har en coating på innsiden, som sikrer at vannet ikke kan trenge igjennom. Stoffet er fremstilt i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan mugne ved fukt. Derfor kan du trygt la stolen stå ute, også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller stolen under halvtak ved kraftig regn, da vann kan trenge inn i stolen ved syningene, og vi vet alle at en våt stol ikke er så behagelig å sette seg ned i.

Falme sikker

Det er så herlig når solen skinner, det syns i hvertfall vi! Derfor er dette produkt laget av et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Men du skal fortsatt huske din egen solkrem!

Håndsydde sting

De vakre håndsydde stingene langs kanten gjør at hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig linkvalitet, som gir designet edge og et rått look. Det er SACKit’s DNA!

Produktspecifikationer

  • Stoff: 100 % olefin fiber 
  • Fyll: EPS kuler (100% giftfri) 
  • Mål: 59 x 40 x 15 cm. 
  • Test resultat/Martindale: 20.000 rubs 
  • Lysekthet: grade 7-8 
  • Vannavvisende: grade 90 
  • Separat innerbag 
  • Anti-slip bunn
8579004
9999 Produkter

No customer reviews for the moment.

RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord