Handelsbetingelser // SACKit

 

Generelle opplysninger:

SACKit ApS

Lyngvej 1

9000 Aalborg

Danmark

CVR: DK34 22 39 71

Telefon: +45 69 14 93 00

Mail: info@sackit.dk

Hjemmeside: www.sackit.dk

For B2B Handelsbetingelser klikk her

 

Betaling

SACKit ApS mottar betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, American Express, Mastercard, Mastercard Debet, Maestro, Mobilepay, ViaBill og Klarna.

Betalingen vil først bli trukket på din konto, når varen avsendes fra vårt lager eller fakturaen utsendes.

Dog leveres produktene ikke før, betalingen er godkjent av kortutsteder. Alle beløp er i NOK Norske kroner og inkl. moms.

SACKit ApS bruker en godkjent betalingsserver, som krypterer alle dine kortopplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Det betyr at man ikke kan avlese dine informasjoner.

 

Levering

Det er GRATIS frakt på alle ordre på sackit.no til alle adresser i Norge. Forventet leveringstid på varer kjøpt på sackit.no er 1-3 hverdage, etter du har motatt ordrebekreftelsen. Skulle det oppstå forsinkelser eller feil på leveringen, vil du straks bli informert pr. e-mail eller telefon.

Leveringen vil finne sted i tidsrommet 8-17 med Schenker. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet tas varen med retur, og Schenker vil legge en beskjed i postkassen din. Her bes du selv kontakte fragtfirmaet for å avtale ett nytt leveringstidspunkt.

Hvis du skriver i ordren din, at varen må stilles, overgår ansvaret for varen til deg i det øyeblikk transportøren har stillet varen på leveringsadressen. Din beställning skickas från vårt norska lager, därför betalar du inte avgiftsskatt.

 

Ved mottagelse

Sjekk alltid pakkens tilstand ved levering. Har den fått synlige skader eller støt har du som forbruker nemlig mulighet for å skrive under på mottagelsen med forbehold. Det betyr at du her har mulighet for, å motta pakken og sjekke den for eventuelle skader. Ved voldsomme skader har du mulighet for å nekte mottagelse.

Disse forholdsregler sikrer både deg som forbruker, og oss som forhandler, mot uhensiktsmessig behandling av varen under frakt.

 

Angrerett

SACKit tilbyr 30 dages angrerett på alle varer.

Angrefristen utløper 30 dager etter den dagen du har mottatt varen din, eller får den siste varen i fysisk besittelse, når det dreier seg om en avtale om flere forskjellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal innen 14 dager fra mottagelse gi oss melding om at du ønsker å angre kjøpet ditt. Meddelelsen skal gis pr. mail på info@sackit.dk. I meddelelsen skal du gjøre oss tydelig oppmerksomme på at du ønsker å bruke din angrerett. Returneringsomkostninger skal du selv holde.

Du kan ikke angre ved bare å nekte mottagelse av varen uten samtidig å gi oss tydelig melding om dette.
 

Returnering

Du skal sende ordren din retur til oss i Danmark uten unødig forsinkelse, og senest 14 dager etter du har meddelt oss, at du ønsker å angre kjøpet ditt. Du skal avholde de direkte utgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis utgjøre en verdiforringelse, så for å være sikker på at kunne motta alle pengene retur, anbefales det at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hefter kun for eventuel forværring av varens værdi, som skyldes anden håndtering enn hva som er nødvendigt for å fastslå varens art, egenskaper og den måte den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måte som hvis du prøvde den i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd utover hva som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som brukt, hvilket betyr at du ved anger av kjøpet kun får en del eller ingenting av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige værdi.

For å motta hele kjøpsbeløbet i retur må du altså gjøre det samme som man kan i en fysisk butikk. Du kan prøve varen, men ikke ta den i bruk.

Ved returnering av varer har vi ifølge den nye forbrukeraftalen ikke plikt til å tilbakebetale betalingsgebyret fra Nets, som du betaler ved kjøp.

Ved returnering tilbakebetaler vi pengene uten unødig forsinkelse og senest 14 dager etter, det gis beskjed om at du angrer på kjøpet. Vi kan dog kreve dokumentasjon for at varen er avsendt, innen vi utbetaler pengene. Hvis det oppstår en formodning om svekkelse i produktet, kan vi vente med å tilbakebetale beløpet, til at varen er kommet retur og blitt vurderet.

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

Hvis du angrer kjøpet, får du det beløpet du har innbetalt til oss, tilbake. I tilfelle av en verdiforringelse, som du hefter for, fratrekkes denne kjøpsbeløpet.

Hvis du benytter angreretten din, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra den dato, hvor vi har mottaket melding om beslutningen din om å angre denne avtalen din. Vi gjennomfører en sånn tilbakebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttet ved den opprinnelige transaksjon, medmindre du uttrykkelig har innvilget i noe annet.

Vi kan tilbakeholde tilbakebetalingen, inntil vi har mottaket varen retur, med mindre du innen da har fremlagt dokumentasjon for at ha returnert den.

Hvis du angrer kjøpet, skal varen sendes til: SACKit ApS Lyngvej 1 9000 Aalborg

Du kan også angre kjøpet ved å gi tydelig melding og avlevere den personlig på ovenstående adresse mot forutgående avtale.

Vi mottar hverken pakker uten omdeling eller pakker sendt pr. etterkrav.

 

Reklamasjonsrett

Kjøpslovens mangel regler kan brukes ved varekjøp.

Når du handler hos oss som forbruker, har du 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, ombyttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er et krav at reklamasjonen er berettiget, og at mangelen ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadeforvoldende adferd.

Du skal reklamere innen for ”rimelig tid” etter, at du har oppdaget mangelen ved varen. Hvis du reklamerer innen for to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Er reklamasjonen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fraktomkostninger. Varen skal alltid sendes tilbake i forsvarlig emballage, og husk å få en kvittering for avsendelse, så vi kan tilbakebetale fraktomkostningene dine.

Varen sendes til: SACKit ApS Lyngvej 1 9000 Aalborg

Når du returnerer varen, bes du beskrive problemet så detaljert som mulig.

Vi mottar hverken pakker uten omdeling eller pakker sendt pr. etterkrav.

 

Forbehold for prisfeil, utsolgte varer m.m.

Vi forebeholder oss retten til å annullere ordre hvor det bevisst misbrukes gavekort, e-post signering og liknende.

Tilbudet med rabattkode for e-post signering gjelder én gang for hver person.

Bare en rabattkode per ordre kan brukes.

Ved misbruk forebeholder SACKit seg retten til å annullere ordren. Videre tas det forebehold for pris - og tekstfeil, samt utsolgte varer.

 

Persondatapolitikk

Et av SACKit ApS’s overordnede mål er å opprettholde det høyeste nivået av sikkerhet for våre kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere – dette gjør seg også gjeldende når det kommer til beskyttelsen av personopplysninger. SACKit ApS ønsker med denne politikk å kartlegge på klar og overskuelig vis, hvordan SACKit ApS håndterer dine personopplysninger.

1. Dataansvarlig SACKit ApS driver sackit.dk , sackit.no, sackit.se, sackit.nl, sackit.eu og sackitshop.de. Samt forhandlere og B2B.

SACKit ApS (benevnes heretter SACKit) er dataansvarlig.

SACKit’s kontaktopplysninger er:

SACKit ApS Lyngvej 1 9000 Aalborg Att.: Adm. Direktør Peter Rasmussen

SACKit utfører all håndtering av personlige data i overensstemmelse med gjeldende lovgivning.

SACKit er på nåværende tidspunkt i gang med å tilpasse relevante prosesser og systemer i henhold til de nye EU-regler for behandling av personopplysninger (GDPR).

SACKit selger fysiske produkter.

Når du ved bestilling av én eller flere produkter og ved kjøp avgir dine personopplysninger til SACKit, gir du samtidig ditt samtykke til at dine personopplysninger kan behandles af SACKit.

 

2. Hvordan innsamler SACKit personopplysninger?

SACKit innsamler personopplysninger på følgende vis:

* Når du velger at kjøpe et eller flere av SACKits fysiske produkter.

* Fra personer som handler på dine vegne.

* På B2B marked. For eksempel i en salgssituasjon, hvor der anmodes om tilbud på en av SACKits serviceytelser og/eller anmodes om en samarbeidsavtale.

* Via browser cookies og web beacons.

* Når du abonnerer på SACKits nyhetsbrev.

* Fra sosiale medier, reklame- og analyseutbydere samt offentlige registre.

Innsamling av personopplysninger samt behandlingen av disse vil til enhver tid skje i henhold til loven.

 

3. Hvilke informasjoner innsamler SACKit?

SACKit innsamler blant andet følgende personopplysninger:

* Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdato samt andre almene personopplysninger.

* Kredittkort opplysninger.

* Kjøpshistorikk

* Feedback via fysiske som online baserte konkurranser

* Feedback på sosiale medier og andre digitale plattformer.

* Browser informasjoner.

* Opplysninger om din virksomhet og relevante kontaktpersoner.

 

Utover å motta opplysninger fra deg selv, vil SACKit i noen tilfeller supplere våre informasjoner med opplysninger, som vi har mottatt av tredjepart, f.eks. en samarbeidspartner.

I disse tilfeller er det pålagt tredjeparten å informere de involverte kunder om SACKits vilkår og betingelser samt nærværende persondatapolitikk. Likeledes er det pålagt tredjeparten at sørge for den nødvendige innhentning av samtykker til registrering og behandling av eventuelle følsomme opplysninger.

 

4. Online kjøp med kredittkort
SACKit anvender Dansk Internett Betalings System (DIBS www.dibs.dk), i forbindelse med dine kjøp av varer og betaling med kredittkort. Så vel DIBS som SACKit.dk er godkjent og sertifisert av Pengeinstituttenes Betalings System (www.pbs.dk). SACKit ApS bruker en godkjent betalingsserver, som krypterer alle dine kortopplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Det betyr at man ikke kan avlese dine informasjoner.

Ved bestillinger lagrer SACKit de opplysninger, som du har opplyst, i inntil 5 måneder, hvoretter opplysningene slettes.

Utover gjennomførelsen av selve bestillingen, blir de oppgitte opplysninger kun anvendt, hvis du f.eks. henvender deg med spørsmål, eller hvis det er feil i bestillingen.
 

5. Hva er formålet med innsamlingen?

SACKit innsamler utelukkende personopplysninger som er nødvendige for det formål, som beskrives i de særskilte vilkår og betingelser for den pågjeldende ytelser samt i nærværende persondatapolitikk.

SACKits formål med innsamling av personopplysninger kan være et eller flere av følgende:

* Behandling av dine kjøp av SACKits produkter.

* Kontakt til deg før, under eller etter dit kjøp.

* Forbedring og utvikling av SACKits serviceytelser.

* Tilpasning av SACKits kommunikasjon og markedsføring til deg.

* Analyse av din brukeratferd og re-marketing.

* Administration av din relasjon til SACKit.

* Oppfyllelse av lovkrav.

 

6. Det juridiske grunnlag for behandlingen

Herunder redegjøres for de juridiske grunnlag, hvorpå SACKit baserer behandlingen av dine personopplysninger.

SACKit kan eksempelvis behandle dine personopplysninger, fordi det er nødvendig for å oppfylle en kontrakt, som du er part i. Det kan for eksempel være i forbindelse med online kjøp.

Likeledes kan SACKit behandle dine personopplysninger for å kunne gjennomføre visse handlinger og/eller forberedelser på din anmodning forut for inngåelse av en kontrakt.

Behandlingen kan også finne sted for at SACKit kan forfølge en legitim interesse, medmindre din interesse går forut for dette.

Av legitime interesser, som SACKit forfølger kan blant andet nevnes statistikk, kundeundersøkelser, interessebasert markedsføring og analyse av generell brukeratferd med blant andet det formål å forbedre dine fordele, din opplevelse samt kvaliteten ac SACKits serviceytelser.

 

7. Dine rettigheter

I henhold til persondataforordningen, har du en rekke rettigheter.

Rettighetene er som følger:

* Du har rett til å få innsikt i, hvilke personopplysninger SACKit behandler om deg.

* Du har rett til at få berettiget og ajourført de personopplysninger, SACKit har registrert om deg.

* Du har rett til å få slettet de personopplysninger SACKit har registrert om deg. Ønsker du å få slettet dine personopplysninger, sletter SACKit alle opplysninger, som SACKit ikke efter lovgivning er pålagt å skulle lagre.

* Er behandlingen av personopplysninger basert på et samtykke fra deg, har du rett til at trekke samtykket tilbake, hvilket betyr at behandling heretter opphører, medmindre SACKit etter lovgivning er pålagt å skulle behandle personopplysningene.

Adgangen kan dog være begrenset av hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheter og immaterielle rettigheter.

Du kan ved skriftlig anmodning til SACKit enten motta en utskrift av dine personopplysninger, få ajourført dine personopplysninger, gjøre innsigelser eller anmode om at få slettet dine personopplysninger.

Anmodningen skal underskrives av deg og inneholde ditt navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt dit eventuelle ordrenummer.

Du kan også kontakte SACKit, hvis du mener, at dine persondata blir behandlet i strid med lovgivningen eller andre rettelige forpliktelser.

Anmodningen fremsendes til:

SACKit ApS Lyngvej 1 9000 Aalborg Att.: Adm. Direktør Peter Rasmussen

SACKit vil innenfor 1 måned efter mottakelsen av din anmodning om utskrift fremsende denne til din e-mail.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning av dine personopplysninger, undersøker SACKit, om betingelsene er oppfylt, og gjennomfører i så fall endringer eller sletning så hurtig som mulig.

SACKit kan avvise anmodninger, som enten er urimelig gjentagende, krever uforholdsmessig teknisk inngrep (for eksempel at utvikle et nytt system eller endre en eksisterende praksis vesentlig), påvirker beskyttelsen av andres personlige opplysninger, eller i situasjoner hvor den ønskede handling må anses for værende ytterst komplisert (for eksempel anmodninger om opplysninger, der utelukkende finnes som sikkerhetskopier).

 

8. Hvis du ansøker om en stilling hos SACKit

Når du søker en stilling hos SACKit behandles de opplysninger, som du har gitt SACKit i forbindelse med din ansøkning.

Det vil typisk dreie seg om almene personopplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, opplysninger om utdannelsesmessig baggrund samt opplysninger om nåværende og tidligere situasjon.

SACKit bruker opplysningene til å vurdere, om SACKit ønsker å tilby deg ansettelse, samt til at kommunisere med deg i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

Dine opplysninger oppbevares blant på SACKits sikre server med begrenset adgang.

SACKit har startet prosessen omkring inngåelse av databehandleravtaler med alle de pågjeldende IT-leverandører i henhold til de nye EU-regler for behandling av personopplysninger (GDPR).

Det er alene relevante ledere, HR-avdelingen og IT-administratorer, som med personlige passord har adgang til dine opplysningene.

Hvis du bliver ansatt i SACKit lagres dine opplysninger i overensstemmelse med SACKits persondatapolitikk for medarbeidere, som du finner på SACKits sikre server.

Søknader fra kandidater, som ikke ansettes, oppbevares som hovedregel i 6 måneder etter avslaget er gitt. SACKit innhenter samtykke fra ansøkeren til oppbevaring av ansøkningen.

SACKit kan i visse tilfeller også videregi dine personopplysninger, hvis det er påkrevet ifølge loven, en domstolsavgjørelse eller gjeldende lovgivning.

SACKit beskytter dine personopplysninger i henhold til de beskrevne foranstaltninger under punkt 7 i nærværende persondatapolitikk.

Hvis du ønsker adgang til de opplysninger, som SACKit behandler om deg, enten i forbindelse med oppdatering av dine opplysninger, eller fordi du ønsker at SACKit sletter dine opplysninger, kan du rette henvendelse til SACKits HR avdeling via e-mail: pr@sackit.dk eller via telefon 6914 9300.

Du kan til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for ytterligere behandling.

 

9. Oppbevaringssikkerhet og deling av dine personopplysninger

SACKit beskytter dine personopplysninger og har vedtatt interne regler om informasjonssikkerhet, som inneholder instrukser og foranstaltninger som beskytter dine personopplysninger mot at uautorisert offentliggjørelse og mot at uvedkommende får adgang eller kjennskap til dem.

SACKit har fastlagte prosedurer for tildeling av adgangsrettigheter til de av våre medarbeidere, som behandler følsomme persondata og data, som avdekker opplysninger om personlige interesser og vaner.

SACKit kontrollerer deres faktiske adgang gjennom logning og tilsyn.

For å unngå datatap tar SACKit løpende back up av våre datasett.

I tilfelle av et sikkerhetsbrudd, som resulterer i en høy risiko for deg for diskriminasjon, ID-tyveri, økonomisk tap, tap av omdømme eller anden vesentlig ulempe, vil SACKit underrette deg om sikkerhetsbruddet så hurtig som mulig

SACKits sikkerhetsprosedurer blir løpende revidert på baggrund av den nyeste teknologiske utvikling.

Utover SACKits interne systemer benytter SACKit seg av eksterne leverandører av IT-services, IT-systemer, betalingsløsninger, etc.

Opplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og spesifikke leveringsønsker videregis til Schenker, der forestår leveringen av de kjøpte varer til deg.
Varene sendes til deg fra vårt norske lager, som ved kjøp videregis de nevnte opplysninger også til vårt norske lager, som vil forestå leveransen

SACKit har startet prosessen omkring inngåelse av databehandleravtaler med alle de pågjeldende leverandører i henhold til de nye EU-regler for behandling av personopplysninger (GDPR). Herved sikres et høyt nivå for beskyttelse av dine personopplysninger.

SACKit kan i visse tilfeller også være forpliktet til å videregi personopplysninger i henhold til lovgivning eller efter avgjørelse fra en offentlig myndighet.

SACKit sletter dine personopplysninger, når SACKit etter lovgivning ikke lengre er pålagt å skulle lagre opplysningene, eller når det ikke lengere er et formål med behandlingen.

 

10. Cookies

SACKit anvender cookies til SACKits digitale ytelser. Ytterligere opplysning om våre cookiepolitikk finner du her: Cookiepolitikk

 

11. Kontakt

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller klager til SACKits behandling av personopplysninger kan du henvende deg skriftlig til:

SACKit ApS Lyngvej 1 9000 Aalborg Att.: Adm. Direktør Peter Rasmussen

Medfører dette ikke en avklaring, kan en eventuell klage heretter rettes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan finnes på www.datatilsynet.dk.

Eventuelle endringer av persondatapolitikken meddeles ved offentliggjørelse av nye vilkår og betingelser på SACKits hjemmeside.

 

Du kan se datoen for siste revisjon av politikken nedenfor.

Februar 2020