RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord

Brettbord i vakkert dansk design 

Bruk barbordet alene eller sammen med TRAYit brettet og skap det perfektet looket for deg

Det eksklusive rullebordet SERVEit fungerer perfekt som barbord eller som et vakkert hjørne- eller sofabord. Det vakre, enkle designet lar din mini-bar, dine pyntegjenstander eller dine kjøkkensaker stå frem i stilfulle rammer.


Dansk produsert og dansk design 

SERVEit er et elegant og stilrent brettbord i sort pulverlakkerte metallrør og stålplater, som gir overflaten en lekker matt finish. Barbordet er designet i samarbeide med den anerkjente danske design duo Steffensen & Würtz, som har lagt vekt på å sape et design, som er enkelt uten overflødige detaljer. Stellet innrammer diskret TRAYit brettet, hvis du kombinerer de to produktene. Brettet passer perfekt til bordet, så du enkelt kan flytte den etter behov. Det matte pulverlakkerte sorte stellet danner en god kontrast til den lettlakkerte TRAYit trebrettet. SERVEit endrer karakter og uttrykk, alt etter om stellet kombineres med TRAYit i sortbeiset ask, hvitpigmentert eik eller det akacie tre.

Funksjonelt design med mange bruksmuligheter

Rullebordets mange bruksmuligheter er kun begrenset av din fantasi. Her får du litt inspirasjon til hvordan SERVEit kan brukes.
 

Customized match til TRAYit

Bruk bordet alene eller kombiner det med en av våres TRAYit brett i massivt tre for et fantastisk flott look. Skap forskjellige uttrykk alt etter om du kombinerer det med et brett i akasietre, hvitbeiset eik eller sortbeiset ask.
 

Barbord

Bruk SERVEit som barbord og server gjestene med stil. Kombiner bordet med et brett for å gjøre anretning og servering enda lettere. Brettet kan enkelt løftes fra bordet, når du har gjort en lekker anretning klar.
 

Vakker oppbevaring

Brettbordet gir deg en stilfull ramme for oppbevaring av kjøkkenservice ditt eller kontorartiklene, hvis du velger å stille SERVEit i kjøkkenet eller på kontoret.
 

Plantebord

Rullebordet fungerer utrolig flott som plantebor. La de naturlige, grønne elementene i innretningen din komme fram og skap vakre stilleben perfekt innrammet av SERVEit. Perfekt til deg som elsker green living.

PRODUKTSPESIFIKASJONER:

  • Produsert i buet stålrør og stålplater
  • Pulverlakkert matt overflate
  • Produsert og designet i Danmark
  • Fire hjul i høy kvalitet, som gjør det lett å flytte bordet rundt
  • Mål: Høyde 680 mm x Bredde 550 mm x Dybde 520 mm
  • Vekt: 12 kg
8603005
9999 Produkter

No customer reviews for the moment.