RETROit

Sækkestole

RETROit

Puffer

MOVEit

Højttalere

TOUCHit

Høretelefoner

RETROit

Juniormøbler

CHILLit

Hængekøjer

DOGit

Kæledyrsmøbler

TRAYit

Bakker

RETROit

Loungestoler

CHILLit

Barstoler

DOGit

Borde

TRAYit

Brettbord

SACKit Nordic barbordet matcher hvert et hjem

Bordets lette, skandinaviske uttrykk og vakre detaljer gir ditt hjem dansk design i særklasse

La hendene dine gli over de glatte materialene. Utforsk strukturen i det massive treet. Bli inspirert av de mange detaljene. Når du får SACKit Nordic bordet i hendene, vil du med det samme merke det grundige håndverket. SACKit Nordic er gjennomarbeidet dansk design, som står vakkert med sitt rene, nordiske formspråk.

Barbordet finnes i to tresorter; lys eik og sortlakkert birk. Det lyse treet gir et naturlig og dynamisk uttrykk, som gir et perfekt skandinavisk look i hjemmet ditt. Det sortlakkerte treet bidrar med en meget klassisk stil, og kan samtidig være med til å gi innretningen din edge. På det sorte bordet er bordplaten behandlet med det super slitesterke FENIX nano-laminat, som har en utroligt lekker matt overflate. FENIX nano-laminat er kjent for å være motstandsdyktig ovenfor fingeravtrykk, riper og møkk. Det betyr at du får et produkt som er super lett å rengjøre, og som holder i årevis.

Bruk barbordet i kjøkkenet eller stuen og skap en liten oase med rom til hyggelige stunder med venner og familie. En middag med stearinlys og god vin, blir bare litt hyggeligere i de helt rette omgivelser.

Dansk design

SACKit Nordic serien inngår som en naturlig del av SACKit sortimentet med sitt rolige formspråk og de nøye utvalgte kvalitetsmaterialer. Den anerkjente Aalborgensiske designduo Steffensen & Würtz står bak designet, som er inspirert av vår eksisterende lounge- og lydprodukter.

Steffensen & Würtz om designet:
”Vårt utgangspunkt har vært å skape en møbelserie til SACKit, som har en klar referanse til de eksisterende produkter. Serien har et enkelt og elegant uttrykk med både kant og dynamikk. Møblene er rolige og behagelige for øyet. Detaljegraden i designet har vært veldig viktig for oss. Jo tettere på møblet du er, jo flere detaljer får du øye på. Så det er god mulighet for å gå på oppdagelse.”

Designet i Danmark

SACKit Nordic Bar Table skriver seg direkte inn i den danske designtradisjon. Med sitt elegante formspråk, rene linjer og enkle detaljer har det en stil som passer perfekt inn i det moderne hjemmet.

Tidsløs

SACKit Nordic Bar Table er det perfekte møbel til deg, som ønsker et designprodukt som holder i årevis uten at gå av mote. Med sitt spesialdesignede kryssstell og flotte utskjeringer i massivt tre får du en tidløs kombinasjon av eksklussivt dansk design og høyeste kvalitet.

Spesifikasjoner

  • Produktmål: Høyde: 105 cm x diameter: 78cm
  • Bord i eik:
    • Stell: Produsert i massivt eik behandlet med matt lak
    • Bordplate: Lakkert eikefiner
    • Vekt: 10 kg
  • Bord i sortlakkert birk:
    • Stell: Produsert i massiv birk behandlet med en sort lakk
    • Bordplate: Finér med FENIX nano-laminat, som er kjent for å være ekstremt slitesterkt og lett å rengjøre. Lær mer om FENIX laminat her: https://www.fenixforinteriors.com/en/features
    • Vekt: 11 kg
  • Bemerk: Da stellet er produsert i et naturmateriale, vil hvert enkelt bord være unikt. De vil naturlig variere i farge og trestruktur. Det kan forekomme kvister som en naturlig del av treet
8602202
10000 Produkter

No customer reviews for the moment.