Shop by

Bestselgere

Loungestol i dansk design med stell i massivt eiketre

Designerstolen i lyst eiketre har et lett, nordisk uttrykk med vakre detaljer

SACKit Nordic loungestolen med stell i massivt eiketre har et elegant, skandinavisk uttrykk i designet. Behandlingen av treet lar den vakre, naturlige trestrukturen komme tydelig frem. Når du velger en stol i et naturmateriale som tre, betyr det samtidig at du får et helt unikt produkt med sine egne kjennetegn. Loungestolen finnes med et fullpolstret sete eller et halvpolstret sete. Det halvpolstrete sete har en utrolig flott rygg, hvor du kan nyte det flotte eiketreet og dets unikke struktur. På den halvpolstrete modellen finner du de karakteristiske SACKit kryssømmer langs kanten på stolen – It’s all about the details.

Ultra: Når du velger Ultra lær, får du en stol med et klassisk læruttrykk, som holder i årevis. Ultra læret er enormt motstandsdyktig og den slitesterke overflaten vil forbli vakker gjennom hele sin levetid. Denne lærtypen er super enkel å vedlikeholde, da den er vannavvisende – du kan lett tørke stolen og fjerne eventuelle flekker. Velg mellom de to fargene ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes lær vil endre uttrykk med årene. Dunes lær vil med tiden få en naturlig patina. Akkurat sånn som vi selv gjør. Dunes har en fløyelsmyk overflate, som gir et helt utrolig eksklusivt uttrykk til innredning. Velg mellom de to farger ”Cognac” eller ”Anthrazite”. Detaljen med kryssømmene skal naturligvis matche lædet. Derfor har stolen i fargen ”Brandy/Cognac” lyse sting, mens stolen i fargen ”Black/Anthrazite” har mørke sting.

Eik & lær

Subcategories

Aktive filtre