Dansk designet barstol med stell i massiv eik

Nordic barstolen i eik har de vakreste detaljer i sitt enkle, skandinaviske design

Nyt den smukke, naturlige trestrukturen i det lyse eiketreet. Når du velger en stol i et naturmateriale som tre, får du et unikt møbel med sine helt egne kjennetegn. La øynene gå på oppdagelse i de smukke naturlige detaljer og de designmessige finesser. Nyt stellets lekre, glatte overflater uten synlige skruer. Barstolen finnes med to forskjellige typer sete; et fullpolstret eller et halvpolstret. Det halvpolstrede sete har en utrolig vakker kant og underside, hvor du kan nyte det smukke eiketreet og dets unikke struktur. På den halvpolstrede model finner du de karakteristiske SACKit kryss syninger langs kanten på stolen – It’s all about the details.

Ultra: Når du velger Ultra lær, får du en stol med et klassisk læruttrykk, som holder i årevis. Ultra læret er enormt motstandsdyktig og den slitesterke overflaten vil forbli vakker gjennom hele sin levetid. Denne lærtypen er super enkel å vedlikeholde, da den er vannavvisende – du kan lett tørke stolen og fjerne eventuelle flekker. Velg mellom de to fargene ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes lær vil endre uttrykk med årene. Dunes lær vil med tiden få en naturlig patina. Akkurat sånn som vi selv gjør. Dunes har en fløyelsmyk overflate, som gir et helt utrolig eksklusivt uttrykk til innredning. Velg mellom de to farger ”Cognac” eller ”Anthrazite”. Detaljen med kryssømmene skal naturligvis matche lædet. Derfor har stolen i fargen ”Brandy/Cognac” lyse sting, mens stolen i fargen ”Black/Anthrazite” har mørke sting.

Våre barkrakker leveres i to forskjellige høyder: 68 cm og 73 cm. 

Finn barkrakken som passer perfekt for deg og ditt hjem ved hjelp av vår 
barkrakkeguide.

Eik & lær

Subcategories

Aktive filtre