Barstoler i eksklusivt dansk design med sort stell

SACKit Nordic barstolen i sortlakkert bøk tre gir både et klassisk og rått touch til din innredning

Elegant, smakfultl og skulpturelt. Designet på SACKit Nordic barstolen er skapt av danske designere. Det eksklusive sorte stellet matcher et hvert hjem. Du finner stolen med et sete, som enten er fulpolstret eller halvpolstret. På det halvpolstrede sete kommer det vakre sorte treet til syne, og langs setets kant ses de smukke karakteristiske SACKit krysssting. SACKit Nordic er kompromisløst design med fantastiske detaljer.

Ultra: Når du velger Ultra lær, får du en stol med et klassisk læruttrykk, som holder i årevis. Ultra læret er enormt motstandsdyktig og den slitesterke overflaten vil forbli vakker gjennom hele sin levetid. Denne lærtypen er super enkel å vedlikeholde, da den er vannavvisende – du kan lett tørke stolen og fjerne eventuelle flekker. Velg mellom de to fargene ”Brandy” eller ”Black”.

En stol i Dunes lær vil endre uttrykk med årene. Dunes lær vil med tiden få en naturlig patina. Akkurat sånn som vi selv gjør. Dunes har en fløyelsmyk overflate, som gir et helt utrolig eksklusivt uttrykk til innredning. Velg mellom de to farger ”Cognac” eller ”Anthrazite”. Detaljen med kryssømmene skal naturligvis matche lædet. Derfor har stolen i fargen ”Brandy/Cognac” lyse sting, mens stolen i fargen ”Black/Anthrazite” har mørke sting.

Våre barkrakker leveres i to forskjellige høyder: 68 cm og 73 cm. 

Finn barkrakken som passer perfekt for deg og ditt hjem ved hjelp av vår 
barkrakkeguide.

Bøk & lær

Subcategories

Aktive filtre